Connery

t.A.T.u tøserne

Piger der har sex tre gange om dagen - med hinanden - fortjener at komme med på Connery.dk. Men hvem/hvad gemmer sig bag t.A.T.u??

t.A.T.u tøserne
Det var til en audition til det russiske svar på Eye Q, at Lena og Yulia blev udvalgt og sat sammen som gruppen t.A.T.u. Og ja - det skal staves på den lidt alternative måde, for der er allerede et band der hedder Tatu og T.A.T.U er en ungdomsforening (Teenagers Against Tobacco Union). Sikke et rod!

Hvorfor ikke bare finde et andet navn??? Hmmm..

Tilbage til historien: De havde da heldigvis lidt mere talent end EyeQ og blev derfor ret så populære i Rusland og netop pga. den store nationale succes tænkte folkene bag t.A.T.u., at de kunne tjene nogen flere penge, hvis de også fik dem gjort kendte i resten af verden. Og det gjorde de så - altså gjort dem kendt.
ANNONCE
t.A.T.u tøserne
Til det kan man jo kun sige, at et koncept med to unge piger, der har problemer med at holde fingrene fra hindenden holder max!

Måske skulle EyeQ overveje samme koncept, hvis de da først skifter hende der "fiskeøje" ud med fx Zenia. Resultatet burde da - med lidt avanceret hovedregning - blive dobbelt så godt!

Lena og Yulia havde mødt hinanden tidligere, ligeledes i forbindelse med musik. De havde begge medvirket i et Børneband, a'la det der Legoland band bare med flere piger og ingen fyre, der hed Neposedy. Yulia blev dog bedt om at forlade bandet, for dårlig opførelse og forulempelse af de andre medlemmer fra bandet.

»Det bedste er om morgenen, når vi lige er vågnet, så gør vi det ofte stille og roligt. Om aftenen er vi langt vildere og river hinandens tøj af. Vi elsker virkelig hinanden, og vores sex er simpelthen fænomenal,« siger Yulia. De har da iflg. BT også prøvet at ha sex med fyre, men var ikke vilde med det.

Så er det jo lige at man tænker: "Hvad om de lige kom et smut forbi hos os i Danmark?".

Deres single "All the things she said" har nu solgt over 13 mio. eksemplarer i hele verdenen, så det kan man vel godt kalde en succes.. Om pigerne så er blevet 100% lesbiske er ikke bekræftet, men de udtaler da gladelig, at de elsker hinanden..

Lidt om pigerne:
ANNONCE
t.A.T.u tøserne
Katina Elena Sergevne:

Lena er født den 4. oktober 1984 i Moskva. Hun bor sammen med hendes forældre, Katin Sergey Vasil'evich og Katina Inessa Vsevolodovna, samt et hold bedsteforældre og en søster.

Hendes yndlingsdrik er appelsinjuice og hendes yndlingsblomst er en lilje...
t.A.T.u tøserne
Volkova Yulia Olegovna

Yulia er født den 20. februar 1985 i Moskva, hun bor hos sine forældre der hedder Volkov Oleg Viktorovich og Volkova Larissa Viktorovna.

Hendes yndlingsdrik er tomatjuice og hendes yndlingsblomst er en rose...

Nyttig information?? Nej vel? Men nu kan du svare på de mest basale spørgsmål om t.A.T.u. takket være Connery.dk
ANNONCE
t.A.T.u tøserne
De er da kære
Del

Seneste nyt