Connery

Sylvester Stallone spreder rygter om Dolph Lundgren i Creed 2

Vender den russiske Ivan Drago tilbage?

Sylvester Stallone gjorde sig for alvor bemærket på verdensplan, da han skrev og medvirkede i Rocky (1976), som udviklede sig til en franchise på hele seks film mellem 1976-2006. Vi havde egentlig skudt den kære Rocky-figur til at være pensioneret, men alligevel kom Ryan Coogler på banen med et nyt kapitel, Creed, som satte Rocky i mentorrollen for Adonis Creed, sønnen af hans tidligere rival.

Filmen blev mildest talt en stor succes, hvor selveste Sly blev nomineret til en Oscar for sin præstation.

Rygterne svirrer om en efterfølger til Creed, som indtil videre står planlagt til 2018. Nu hopper Stallone selv på banen med rygtemaskinen ved at uploade en række mystiske billeder, der involverer Michael B. Jordan i Creed overfor et indklippet billede af Dolph Lundgren som Ivan Drago. 

ANNONCE

Billedet viser både Stallone, Jordan og Lundgren i billedet med teksten: 

"HISTORY WILL ALWAYS REPEAT ITSELF IN ONE FORM OR ANOTHER, JUST GOT TO BE READY!"

For dem som skal have frisket hukommelsen lidt op, så er Ivan Drago den russiske modstander i Rocky IV, som slår Apollo Creed ihjel i ringen. Apollo Creed er som nævnt far til Adonis Creed, hovedrollen i Creed - og der kunne godt være lidt ondt blod?

Vi må så bare håbe, at vi ikke får en CGI-Lundgren i ringen, eller en gammel rynkefar der skal bokse mod en 20 år yngre bokser - men hvem ved?

Uanset hvad er både Sly og Lundgren i ganske god krop af et par gamle hunde, så det skal nok blive en oplevelse.

Stay tuned!

ANNONCE
Sylvester Stallone spreder rygter om Dolph Lundgren i Creed 2
Del

Seneste nyt

Annonce