Connery

Sony QX10 Smart Lens [Ugens Gadget]

Udbyg din smartphones fotofærdigheder!

4 ud af 6 stjerner
Sony QX10 Smart Lens [Ugens Gadget]
Vi var ret begejstrede da Sony tidligere på året præsenterede deres Lens-style kameraer. Idéen med at kunne supplere sin smartphone med en aftagelig linse er nemlig rigtig god - og især fordi teknologien gør dette ladsiggøreligt helt uden mekanisk forbindelse, og kun ved hjælp af Wi-Fi.

Jeg har nu haft mulighed for at lege med en QX10 linse, der har 10x optisk zoom og en opløsning på 18.2 Mpix som main features - ud over at det er lidt af en drøm for en gadget-elsker at lege med...

Første gang:
Jeg ser NFC-tagget på den lille gadget og fører straks min telefon henover, resultatet: Et lille bip vækker kameraet, der med det samme connecter med min telefon, åbner Google Play butik, og beder mig om at installere den nødvendige PlayMemories app - efter installation er jeg klar til at skyde billeder. Lækkert!

I brug:
NFC teknologien forbinder kamera og smartphone ved hjælp af Wi-fi funktionen - det betyder at streamen til smartphonen skærmen er lidt forsinket, og derfor skal man være sikker på man har tid til at stå lidt stille inden man knipser løs - altså hvis kameraet er koblet op på telefonen. Man kan nemlig også bruge QX10 for sig selv - der sidder nemlig en lille trigger på siden - eneste MEN der er her, er at man ikke ved hvordan de billeder man skyder ser ud, før man igen opkobler telefon eller forbinder til en pc.

Så hvad ellers?
QX10 er en smart lille gadget, der helt sikkert vil være en praktisk lille sag at tage med på ferier eller på festival og andre events, hvor et stort kamera kan være en begrænsning.
Der er ingen tvivl om at dette er en gadgettype der i takt med at teknologien bliver hurtigere, vil blive en reel modstander til de traditionelle kompakt-kameraer - altså det segment vi finder mellem  hverdagens smartphones og fotoentusiasten.
ANNONCE

Et trådløst objektiv, der opretter forbindelse til din smartphone med en 18 megapixel Exmor R™ CMOS-sensor og 10x optisk zoom

  • Få tingene tættere på med kraftig 10x optisk zoom
  • Indfang imponerende detaljer - selv i svag belysning
  • Få lov at være kreativ med en enkel NFC- og Wi-Fi-forbindelse
  • Pris: 1699,- kr
  • Læs mere her
ANNONCE
Random billede skudt med Sony Xperia Z smarphone - Sony QX10 Smart Lens [Ugens Gadget] Random billede skudt med Sony Xperia Z smarphone

High-end Smartphone foto:

Aftenbilledet af mit boldhjørne er skudt med min Xperia Z smartphone, der ellers plejer at tage udemærkede on-the-road billeder. Bemærk farveforskellen og billeddybden på de to skud.
Samme skud taget med Sony QX10 kameraet - Sony QX10 Smart Lens [Ugens Gadget] Samme skud taget med Sony QX10 kameraet

QX10 foto:

Det ses på billedet her til højre at farverne er meget mere naturlige, skyggerne er fanget bedre og en dybde der også er væsentlig bedre end ovenover.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce