Connery

Slutningen af oktober bliver vild for gamere

Det bliver svært at vælge ..

Råt, ærligt og uhøjtideligt! Om spilugen, der er gået. I denne uge optaget på NPF i Fredericia.

Følg Pixel.tvFacebook – YouTube – Twitch – Twitter - Instagram og Snapchat

Mark spekulerer endnu engang i Benses alder... Er Bense virkelig 30.014 år gammel, og har dermed oplevet både sidste istid, mammutter og neanderthaler?

I ugens spilquiz er der dobbelt op - Kan du gætte både Le Fêvres spil og Benses ikoniske gamersted?

Oktober 2017 må siges at være gamernes julemåned! Det nærmest vælter ud med spil. Thomas og Mark snakker blandt andet om et læk, der afslører et spilmagasins karakter til Super Mario Odyssey.

Super Mario Odyssey udkommer d. 27. oktober, det gør Wolfenstein II: The New Colossus og Assassin's Creed: Origins også. Kunne du finde på at købe alle tre spil d. 27? Eller hvilket spil vælger du at købe?

Apropos Wolfenstein, så har Mark Le Fêvre også lige en røffel til en temmelig speciel gruppe, som føler sig krænket over spillet.

Oktober byder på en ny Twitter-trend, hvor spiludviklerne inviterer bag kulisserne - #Blocktober

Thomas har prøvet Assassin's Creed: Origins, og han har umiddelbart et positivt indtryk af spillet - Se mere af Benses playthrough på vores Youtube kanal

Se også: 

Når det handler om input fra jer bliver der blandt andet diskuteret Dark Souls, Assassin's Creed, frygten for at krænke, sidst men ikke mindst blev vold i computerspil også lige vendt. - Bliver man voldelig af computerspil?

Et par af ugens udgivelser er The Evil Within 2 og Middle Earth: Shadow of War.

Den Røde Kuffert, som Bense har smuglet over Storebæltsbroen, indeholder noget som Mark ikke bliver superimponeret over!

ANNONCE
Del

Seneste nyt