Connery

Skycamp tagtelt

Glem sløve teltoplevelser på den kolde jord

Jeg tror, at der er mange af os der går og drømmer om den der totale frihed, den type hvor man bare hopper i bilen og kører hvor vejen nu vælger at tage en. Den slags oplevelser er noget vi oftest komprimerer ned til vores ferieperioder, og enten bliver overnatningen så degraderet til et gammeldags telt, der ikke gør meget for komforten og er beværligt at sætte op - eller sker det i en camping-vogn, der modsat har masser af komfort men til gengæld stækker frihedens vinger en smule i besværligheden ved at transportere den rundt. 

De samme overvejelser har grundlæggeren af iCamper haft, da han satte sig for at grundlægge sin virksomhed. De mange udfordringer er blevet løst, ved hjælp af en telt-løsning, der monteres på taget af den store vogn, man har valgt at forcere terrænet i. 

Det endelige produkt hedder Skycamp Rooftop Tent, og det er altså et tagmonteret telt, der kan klare 4 overnattende personer, og ydermere også giver det valgte lejrområde ekstra dække ved hjælp af et lille fortelt, der foldes ud fra toppen af bilen. 

Skycamp er udstyret med en kingsize-madresser af memory-skum og i udfoldet tilstand kan teltet bære 450 kilo. Skycamp kan slåes op på et minut, og det er sgu ret overkommeligt. Hele herligheden vejer blot 75 kilo. 

Teltet er blevet massivt opbakket på Kickstarter, og kan stadig erhverves der for en pris på 2.250 dollars (knap 16.000 kroner) 

ANNONCE
Skycamp
Del

Seneste nyt