Connery

Serieland: Danmarks første tv-magasin udelukkende om tv-serier

TV2 Play er på banen med et program, der kaster serieuniverset ind i rampelyset.

Serieland: Danmarks første tv-magasin udelukkende om tv-serier

Du har sikkert kigget med på DRK i programmet ’Filmselskabet’, hvor diverse aktuelle film bliver diskuteret i gennem, men hvor mange programmer går egentlig i dybden med serieuniverset?

Onsdag 29. april har TV 2 PLAY premiere på den første rigtige egenproduktion til TV 2s digitale tv-tjeneste. ’Serieland’ er et nyt seriemagasin, hvor de to kompetente værter Kasper Lundberg og Frederik Dirks Gottlieb – kendt fra Radio24syvs ’Stream Team’ – sammen med en gæst anmelder og omtaler de nyeste og største serier, som er tilgængelige på streamingtjenesterne herhjemme – lige fra TV 2 PLAY til Netflix, HBO, Viaplay og DRTV.

Programmet er henvendt til dig som har lyst til at have fingeren på pulsen i forhold til aktuelle serier og gode råd til, hvad din tømmermænds-søndag skal bruges på.

ANNONCE
Serieland: Danmarks første tv-magasin udelukkende om tv-serier

Værterne udtaler følgende om programmet:

”Serier er det helt store samtaleemne ved kaffemaskinerne og frokostbordene. Dén hyggelige samtale vil vi prøve at tage med ind i et format, der ikke bliver én stram anmelder, der docerer, hvad man skal mene. Det bliver tværtimod en åben og livlig diskussion både mellem os og vores gæster, der kommer fra alle mulige forskellige steder, ikke bare film og serier, men også politik, comedy og litteratur. Vi elsker serier og tror på at det er den kulturform, der siger allermest om, hvor vi er i samfundet lige nu.”

Hvis du skulle have en interesse for debatter omkring aktuelle tv-serier, så tune ind i TV2 Play i morgen aften! Jeg håber personligt at emner som disse ville kunne finde sin vej frem til programmet.  ’Hvilket niveau ligger Game of Thrones på for tiden i forhold til foregående sæsoner?’ eller ’Er DC Comics på vej til at få ligeså stor succes på seriefronten, som Marvel har med det store lærred?’.

ANNONCE
Serieland: Danmarks første tv-magasin udelukkende om tv-serier
Del

Seneste nyt

Annonce