Connery

Se traileren til Resident Evil film-rebootet Welcome to Raccoon City

Slut med Milla Jovovich: Zombierne skal nu kæmpe med et generationsskifte

Resident Evil-franchiset har været omgærdet af en ukuelig fanbase siden det første spil i zombieserien blev udgivet i Japan (BioHazard) i 1996. 

Også på det store lærred (og måske mere i de gode gamle Blockbuster-butikker) har Resident Evil haft en pæn succes - i hvert fald nok til, at Milla Jovovich, godt guidet af Paul W.S. Anderson spillede 'Alice' gennem hele seks spillefilm fra 2002 til 2016. 

Med en fuldendt historie, er det nu tid til at trykke på reset, og i slutningen af 2021 kan fans dykke ned i den nye film Resident Evil: Welcome til Raccoon City - et reboot i klassisk Hollywood-stil. 

I den nye Resident Evil er der ingen Alice ( I hvert fald for nuværende ) men til gengæld er der både Claire Redfield (Kaya Scodelario), Chris Redfield (Robbie Amell) og Jill Valentine (Hannah John-Kamen) - et karaktergalleri der går igen fra de klassiske Resident Evil-spil. 

Welcome to Raccoon City har også andre kendte karakterer som Albert Wesker, Leon S. Kennedy og Ada Wong med i historien. 

Om Welcome to Raccoon City vil vise sig lige så populær og sequel-affødende som sine forgængere, får vi at se når filmen (forhåbentlig) dukker op i biograferne i starten af December 2021. 

Tjek traileren til Resident Evil: Welcome to Raccoon City lige her:

ANNONCE
Welcome to Raccoon City - Trailer
Del

Seneste nyt

Annonce