Connery

Rudbecks i Nordby serverer Fanø på en tallerken

Næste gastronomiske stop på din tur til Fanø.

Ø-ferier er populære som aldrig før. Et lille afbræk fra hverdagen i vores eget hjemland finder man ofte på de mange forskellige øer i det danske farvand, hvor man efter en lille bådtur kan opleve nye ting, nye smage og nye steder.

Vi var for nylig på reportage på Fanø ud for Esbjerg, hvor vi fik oplevet de forskellige byer, naturen, stranden og ø-livet ved vestkysten i et par sommerglade forårsdage.

Og som det tit er med mindre øer, så har de noget helt særligt at byde på.

Hvad enten det er historiske, kultur eller gastronomi - og på Fanø er især gastronomi en særlig størrelse på mange parametre.

Og mens du kan tage rundt til de forskellige steder og smage øens råvarer, så er der faktisk et sted, hvor du kan få meget af det hele på én tallerken.

Hvis du skal prøve essensen af Fanø, så skal du blot slentre en tur ind til Nordby, hvor Familien Rudbeck gennem flere generationer har serveret underskønne retter og lokale delikatesser til lokale og turister.

ANNONCE
Den smukkeste anretning! - Rudbecks i Nordby serverer Fanø på en tallerken Den smukkeste anretning!

En hyggelig café kombineret med en delikatesseforretning, hvor du efter måltidet kan købe lækkerierne med hjem i kufferten.

Hos Rudbecks kan man få det klassiske frokost-udvalg med sandwich, stjerneskud, burgere og mange andre velkendte menuer, men det helt store trækplaster er deres smukke tapas-anretning.

En farverig kavalkade af lækre råvarer håndplukket fra øen og de danske specialiteter i resten af landet kombineret i den skønneste servering.

Fanø Tapas-tallerkenen består af en mousse lavet på den ikoniske Fanø Laks, Fanø Skinke og ølpølser fra den lokale Slagter Christiansen, som to gange er blevet kåret som årets slagter.

Dertil en lokal chili-gouda med chilimarmelade, Vesterhavsost fra Thise Mejeri med en interessant relish til, som går under navnet Vadehavsalliancen - den er lavet på hyben, havtorn, æbler og gulerødder.

Sidst men ikke mindst en omgang godt brød med smør, nødder og oliven-tapenade. Og når måltidet så lige akkompagneres af en lokal øl fra Fanø Bryghus, som ligger en kort gåtur derfra i retning af Fanø Bad? Så hænger det hele sammen!

En underskøn, afstemt tallerken med de lækreste råvarer fra nær og fjern i en fin symfoni, som er lige tilpas til en frokost - tilpas mængder, masser af variation og lokal kærlighed.

What’s not to like?

Rudbecks er absolut et stoppested på din næste tur til Fanø - du kan læse mere om dem herunder:

ANNONCE
Rudbecks i Nordby

Hjemmeside og menukort

Del

Seneste nyt

Annonce