Connery

Percy Jackson vender tilbage i ny inkarnation

Se teaseren til Percy Jackson and the Olympians her

Percy Jackson havde en moderat succes i 10'erne som filmatiseringer af den populære bogserie af samme navn.

Percy Jackson vender tilbage i ny inkarnation, og denne gang kommer historien til live som en streaming-serie på Disney+. Efter en moderat succes med filmatiseringerne i 10'erne, har Disney besluttet at give de populære bøger en ny chance på skærmen.

Se teaseren til "Percy Jackson and the Olympians":

ANNONCE
Percy Jackson and the Olympians

Den nye serie følger stadig den unge Percy Jackson, en 12-årig moderne halvgud, der kastes ind i en verden fuld af guddommelige magter og mytologiske væsener. Men med en mere detaljeret tilgang og mange episoder at arbejde med, har skaberne nu mulighed for at dykke dybere ned i Rick Riordans rige univers.

Rick Riordan selv har spillet en central rolle i udviklingen af serien og arbejdet tæt sammen med showrunners Jon Steinberg og Dan Shotz. Det giver håb om, at denne nye inkarnation vil komme tættere på bøgernes ånd, noget som mange fans følte, at filmene manglede.

Med et stjernebesat cast, herunder Walker Scobell som Percy Jackson og Lin-Manuel Miranda som Hermes, samt erfarne folk bag kameraet, som James Bobin som instruktør, ser "Percy Jackson and the Olympians" ud til at have flere af de helt rigtige ingredienser til at blive en hitserie.

Også udenfor skærmen, forbereder Disney sig på at maksimere seriens succes med en bred vifte af merchandise og brand-udvidelser. Dette inkluderer tøj, tilbehør, skriveartikler og bøger, som vil blive tilgængelige i butikker som Hot Topic, Box Lunch, Barnes & Noble og andre forhandlere.

Premiere på Disney+ den 20. december 2023.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce