Connery

Penthouse og Angels Club

To nye eksklusive natklubber i hjertet af København

Penthouse og Angels Club

Penthouse

er Københavns nye eksklusive natklub, hvor man, som et af de eneste steder, har holdt ved et gammelt populært koncept: fri bar. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Penthouse er det gamle Diskotek IN, i hjertet af København på Gammeltorv. Men tiden er løbet fra det gamle techno-sted, og i stedet er der nu åbnet en ny og moderne natklub, der byder gæsterne på nyt koncept, nyt interiør og ny inspiration. Rummet er det samme - et dansegulv i midten med DJ pult for enden - omgivet af barer og sofaer. På 1. sal - balkonen - har man udsigt til dansegulvet, men samtidig også udover skyline'en på en af Europas storbyer. Langs væggene er nemlig opsagt skærme, som til sammen udgør ét stort 360 graders panoramabillede, af en af de kendte byer. I alt er der otte sofagrupper på balkonen og ti sofagrupper rundt om dansegulvet, som alle kan reserveres for en overkommelig pris.
ANNONCE
Penthouse og Angels Club
Det er også slut med 140 dB DJ Tiesto, der banker dine trommehinder møre før du har fået din første øl. Penthouse spiller de nyeste R'n'B-, pop- og clubhits fra  både danske og udenlandske kunstnere, selvfølgelig serveret af nogle af de bedste DJs - og alt sammen akkompagneret af et spektakulært lysshow. Alt i alt må man sige, at der er kommet nye boller på suppen, og det ser lovende ud.
ANNONCE
Penthouse og Angels Club

Men, men, men...

For dem der husker IN-tiden var der også noget der hed 'La Hacienda', som var en del af IN-huset. En lille bar/klub, hvor man kunne hygge sig og varme lidt op, inden man tog videre ind ved siden af for at give den gas. Og her har piben også fået en anden lyd. I stedet for La Hacienda kan man nu besøge "Angels Club" - en ligeså, hvis ikke mere, eksklusiv natklub - eller rettere sagt: en Gentlemen's Club.

Angels Club? Gentlemen's Club? Ja for satan, det er en stripbar okay! Men en fed en af slagsen! Er du til velour, dæmpet belysning, 1001 nats-stemning, lækker champagne og piger der smider tøjet, så er det her stedet. Og der er virkelig gjort noget ud af sagerne. På intet tidspunkt får man indtrykket af, at her er sparet på sagerne. Alting er toplækkert og super stilfuldt indrettet. Man kan godt komme til at føle sig malplaceret, hvis man dukker op i jeans, t-shirt og et par slidte sneakers. Dermed sagt, at der til begge steder er dresscode. Kommer du i joggingbukser og hættetrøje skal du nok regne med at blive udenfor og fryse. Men man behøver heller ikke dukke op i sit stiveste pus og laksko. Du er i byen på en fin bar og tøserne har brugt tid på at se godt ud - gør dog det samme!
ANNONCE
Hvor? 
Nørregade 1, 1165 Kbh.K (På Gammeltorv)

Hvornår?
Penthouse: Fre-Lør fra kl. 23.00
Angels Club: Søn-Tors. fra 22.00 til 05.00, Fre-Lør fra 22.00-07.00.

Mere info på:

http://www.angelsclub.dk/
http://www.penthouse.nu/
Del

Seneste nyt

Annonce