Connery

Outlook har fået en overhaling

Microsoft har for nyligt kørt en stor opdatering af Outlook på gaden. Vi tager et kig på det.

Har du på det seneste tjekket din Outlook, har du sikkert opdaget den store nye opdatering fra Microsoft. En opdatering som har gjort Outlook renere og mere i stil med det nye Windows 8, spørger du os.

Tager man et kig på startskærmen, er det her let at spotte ændringerne. Der er blevet ryddet godt og grundigt op, og hele brugerfladen er blevet mere ren.
ANNONCE
Outlook har fået en overhaling
Fra venstre tophjørne vises det nye Outlook-logo, hvorfra man hurtigt kan navigere sig videre til fanerne Mail, Personer, Kalender og SkyDrive.
Outlook har fået en overhaling
Vælger man fanen Kalender, får man sig dog en skuffelse, når det vante Windows Live-design dukker op igen. Det er ikke noget som Microsoft i øjeblikket har valgt at gøre noget ved. Det samme gælder fanen SkyDrive, som kører i samme design, desværre.
 
Microsoft har, ligesom i Messenger, valgt at integrere chat-funktionen, så du hurtigt kan importere dine venner fra diverse sociale medier, og chatte, direkte fra Outlook.
 
Har du taget den nye opdatering, eller er det ikke i din smag? Smid en kommentar herunder med dine tanker om det nye design!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce