Connery

Nokia C5

En af Nokia's nye skud på stammen er en lille lækker smartphone for den travle networker med trang til at fare rundt og stadig have tid til at opdatere Facebook og MySpace. Læs mere om den økonomi venlige telefon her.

Nokia - Nokia C5 Nokia
Nokia har lanceret en ny telefon som hedder C5, en telefon optimeret til at holde styr på sit sociale netværk.

Telefonen vejer 89,3 g og fylder 12,3 x 46 x 112 mm. Den laves i et flot, tyndt letvægtsdesign i rustfrit stål. Ifølge Nokia leverer telefonen en batterilevetid på imponerende 630 timer i standby tilstand og 5 timers taletid på et 3G netværk.

På C5'erens startside har du direkte adgang til dine favorit kontakter samt deres status opdateringer på Facebook. MySpace og Facebook tilgås nemt og hurtigt. Skal du bruge instant messaging eller mail, så kan dette gøres gennem Nokia Messaging.
ANNONCE
Udover programmerne til at holde dig i kontakt med det sociale netværk har telefonen Ovi Maps, der giver dig gratis gå -og kørselsnavigation, samt positioneringsdeling med Facebook. Med Ovi Store får du adgang til en lang række applikationer.

Telefonen har kun et 3.2 MP kamera, men til gengæld er den udstyret med en LED-fotolampe, der nok skal hjælpe på billedernes kvalitet.

Telefonen skulle være ude på markedet i løbet af foråret til en pris på omkring 1000 kr. For de 1000 kr får du en telefon, der har en max Internethastighed på 10 Mbps, som sørger for du er i kontakt med overdenen og altid kan finde vej.

Det store spørgsmål er nu, om Nokia har ramt rigtigt, eller om de simpelthen er på vej ud af et stort sidespor med deres løsninger?
ANNONCE
Del

Seneste nyt