Connery

Netflix eller Excel? Sådan gør du dig selv mere attraktiv for jobmarkedet hjemme fra sofaen

Tag et gratis excel-kursus og spring foran i jobkøen

De kloge siger, at man skal lære så længe, man lever. Der vil altid være noget, som man hverken har erfaring med eller kendskab til, men som man alligevel har lyst til at vide noget om. Uanset om du stadig knokler for at få uddannelsen i hus, eller om skolen for længst er et overstået kapitel, kan alle have gavn af at lære noget nyt.

Med et gratis Excel kursus kan du få ny viden og opbygge helt nye færdigheder, som du kan bruge både i dit arbejde, i din uddannelse eller privat. 

Scor drømmejobbet

Hvis du er jobsøgende, er du sikkert klar over, at mange jobs i dag forventer, at man har indgående kendskab til Excel. Du skal gerne være bekendt med systemet og kunne navigere hjemmevant i det. Måske er Excel den ene færdighed, du ikke kan nikke genkendende til, og hvis du ellers matcher jobbeskrivelsen på alle andre parametre, vil det være ærgerligt, hvis den ene mangel skal være skyld i, at du ikke får drømmejobbet.

Heldigvis er det aldrig for sent at lære noget nyt. Uanset hvor gammel (eller ung) du er, eller hvor du er i dit liv, kan ny læring give dig nye muligheder. Både på arbejde, i uddannelse eller privat. Mangel på viden er ingen grund til at holde sig tilbage; nærmere tværtimod. At tage ansvar for egen læring viser nemlig, at du både er initiativrig og omstillingsparat – to karaktertræk, der også er vigtige for en arbejdsgiver. Med et gratis Excel kursus kan du altså slå to fluer med ét smæk og score drømmejobbet. Den slags tilbyder Proximo, der er udbyder i et væld af kurser indenfor programmer i Office-pakken.

Netflix vs. Excel

At lære noget nyt kan hurtigt virke både omfattende og tidskrævende. I en hektisk hverdag, hvor du i forvejen har travlt med studie eller arbejde, kan det virke uoverskueligt at skulle forpligte sig til endnu mere. Du har måske hverken tid eller overskud til at skulle ud af døren igen, når du endelig er kommet hjem efter en i forvejen lang arbejdsdag. Efter en lang dag på farten, er det nok oftere de praktiske gøremål, eller måske Netflix på sofaen, der kalder, og lysten til at sætte sig på skolebænken er ikkeeksisterende. 

Hvor dejligt ville det ikke være, hvis du kunne lære det hele, imens du sad i dit eget hjem?

Det ville give større frihed, og du ville aldrig behøve at have dårlig samvittighed over at aflyse en lektion pga. regnvejr, travlhed eller måske pjæksyge. Proximos gratis Excel kursus foregår online, hvilket betyder, at du ikke behøver at forlade dit hjem: Et online kursus giver dig mulighed for at lære noget nyt direkte fra din behagelige sofa, eftersom kurset sendes direkte til din mail.

Der er ingen andre end dig selv, der dikterer tempoet, og hvis koncentrationen en aften skulle glippe, står det dig frit for at stoppe lektionen og fortsætte en anden dag. 

Hvis du alligevel har tænkt dig at bruge din aften på at se TV, kan du nå en Excel lektion på et par reklamepauser, eller imens du venter på, at popcornene bliver færdige; kurset består nemlig af tre lektioner, og hver lektion varer omkring 10 minutter.

Når du har været igennem lektionerne, er der inkluderet både øvelsesfiler og opgaver, så du kan afprøve dine nye færdigheder i praksis, netop når du har tid. Hvis du har en kæreste, der også kunne tænke sig at lære noget nyt, kan I tilmed 
bytte søndagsfilmen ud med Excel og tage hele kurset sammen. Kurset er uforpligtende, og du bestemmer selv, hvor streng en lærer, du vil være; de eneste lektier, du får for, er nemlig dem, du giver dig selv. 

Skræddersyet til dit niveau

At lære noget nyt er forskelligt for alle, eftersom alle har forskellige erfaringer med i bagagen. Derfor er det gratis Excel kursus også tilpasset netop dit niveau, uanset om du er begynder, øvet eller avanceret Excel bruger. Hvis du er helt ny i Excel, kan programmering med VBA måske lyde som en by i Rusland, og der er derfor ingen grund til at give sig i kast med dette, før du ved, hvordan man skriver en formel. Det betyder, at kurset er tilpasset netop den viden, du har nu, så du får mest muligt ud af din læring.

Det handler nemlig ikke om, at du skal vide en masse på forhånd, men derimod at du skal lære noget nyt - det er nemlig aldrig for sent. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt