Connery

Mørke tider, legende løsninger: Gel Blaster Starfire er dit selvlysende skud energi.

Når vinterens mørke har sit tag i Danmark, leder mange af os efter måder at bringe lys og energi ind i vores liv. Det er let at drømme sig til sommeren og de lange, lyse nætter - men hvorfor ikke få det bedste ud af mørket, mens det er her?

Vi kan nok hurtigt blive enige om, at en frisk vandkamp ikke er det, vi går og drømmer om lige nu - men hvad hvis der var et alternativ, der er mindst lige så sjovt, uden man skal døje med at være våd og kold?

Her kommer Gel Blaster ind i billedet. Du har nok allerede spottet de sjove Gel Blasters på sociale medier - konceptet er simpelt: En elektrisk blaster lades med små gelekugler, Gellets - og så kan legen ellers begynde. Og for lige at vende tilbage til mørket: Gel Blasters Starfire-serie udbygger konceptet med selvlysende Gellets, som i mørket ser imponerende fedt ud - som hvis du havde gang i en laserblaster fra, ja indsæt selv din yndlings sci-fi film.

ANNONCE
Gel Blaster Starfire - Bilka efter lukketid
?si=NfpoD-yhpIqGCFw4

Hvad er Gel Blaster Starfire?

Vi har teamet op med folkene fra Gel Blaster, for udforske deres univers af blasters, og det er uden tvivl en af de sjovere opgaver! Alene fascinationen i de små Gellets, som man losser i vand, hvorefter de svulmer op til mange gange deres egen størrelse, er rent faktisk en sjov aktivitet - det bliver selvfølgelig endnu bedre af, at man efterfølgende kan tage de små gelekugler, og lade dem i en elektrisk blaster, hvorefter man kan pløkke løs med dem, uden at skulle bekymre sig alverden over hvad man rammer og hvor de små Gellets ryger hen, fordi de er bionedbrydelige og altså ikke kræver den helt store oprydning. I praksis er Gel Blasters en slags smuk forening af airsoft og vandkamp, med fordelen at de små kugler ikke gør ondt, hvis man rammer andre og at de vandholdige Gellets heller ikke gør en ekstrem våd som en følgeskade. 

Nu sidder du og tænker, at det lyder som noget der kunne være sjovt at lege rundt med om sommeren, men faktisk har vi også haft utroligt meget spas med det her i vintermånederne, ikke mest på grund af muligheden for at lade de elektriske blasters op med selvlysende Gellets - for et helt andet udtryk!

Lad os tage dig igennem de nødvendige komponenter, for at komme med på det selvlysende team:

ANNONCE
Gel Blaster Starfire - Mørke tider, legende løsninger: Gel Blaster Starfire er dit selvlysende skud energi. Gel Blaster Starfire

Blasteren: Gel Blaster Starfire Surge

Udgangspunktet for at få mest muligt ud af de selvlysende Gellets, er at have en Gel Blaster med "Starfire-Activator"-funktion. Det mundrette navn, dækker over en elektrisk Gel Blaster, der er blevet udstyret med et Starfire-Activator-mellemled. Det er en lille ekstra indsats mellem gellet-magasinet (som hedder en Hopper) og selve blasteren, som “gennemstråler” de selvlysende Gellets med en kraftig LED-belysning, så kuglerne så at sige bliver "opladet" til deres fulde selvlysende potentiale, mens de løber fra Gellets beholderen og ud gennem mundingen på blasteren. 

Resultatet er slående: De selvlysende Gellets fyrer ud af blasteren med enten hel- eller halvautomatisk hastighed, og det resulterer i en stråle af lys, der næsten minder om en laserstråle, mens de små kugler fortsætter med at lyse i en god tid, efter de har ramt deres mål. 

En Gel Blaster Starfire Surge kan håndtere intet mindre end 800 Gellets ad gangen i den medfølgende beholder (hopper), og det betyder at man slipper for at opfylde blasteren konstant!

Godt at vide: 
- Gel Blaster Starfire Surge er en elektrisk blaster med genopladeligt batteri.
- Starfire Activator kører på sin egen strømkilde og bruger 2 styk AAA-batterier, som kan findes i alle butikker.  
- Starfire Blasteren kommer med 10.000 selvlysende Starfire Gellets, et ladekabel og sikkerhedsbriller.
- Anbefalet alder er fra 14 år og opefter. 

Find Gel Blaster Starfire Surge her.

ANNONCE
Starfire Gellets i sneen - Mørke tider, legende løsninger: Gel Blaster Starfire er dit selvlysende skud energi. Starfire Gellets i sneen

Selvlysende gellets: Gel Blaster Starfire Gellets

Det andet vigtige komponent i setuppet, er de unikke selvlysende Gellets, som Gel Blaster har lavet til Starfire-serien. Ligesom de almindelige Gellets, er de små hårde kugler, der skal placeres i en spand med vand, hvorefter de hæver til større 7,5 mm gellets, med selvlysende funktion og perfekt størrelse til blasteren. 

Starfire Gellets sælges i pakker med 10.000 styk, og har en ubegrænset holdbarhed indtil de kommer i kontakt med vand - derefter med en holdbarhed på 3 måneder. 

Godt at vide: 
- Pakken med Starfire Gellets indeholder 10.000 gelekugler, fordelt på to pakker indpakninger a' 5.000 Gellets. 
- 5.000 Gellets kræver 2 liter vand.

Find nærmeste danske forhandler af de officielle Gel Blaster Gellets på Gelblaster.com

ANNONCE
Gellet Depot - Mørke tider, legende løsninger: Gel Blaster Starfire er dit selvlysende skud energi. Gellet Depot

Opbevaring: Gel Blaster Gellets Depot Clear

Det sidste element er ikke en nødvendighed, men mere i kategorien "nice to have". Det er nemlig Gel Blasters egenudviklede spand, der er sammenklappelig, med en kapacitet på 10.000 gellets. 

Det smarte ved den er, at den har en klap i bunden, som man kan bruge: 
1. Når overskydende vand skal hældes fra
2. Når Gelletbeholderen Depot til blasteren skal genopfyldes lynhurtigt. 

Samtidig har Gellet Depot Clear både et låg og en bærehank, så det er let at transportere de færdige gellets rundt, uden risiko for at vente dem og skulle døje med at opsamle tusindvis af små gelekugler. 

Godt at vide: 
- Gel Blaster Depot Clear har en kapacitet på 4 liter, hvilket svarer til 10.000 gellets.
- Beholderen kan holde de færdige Gellets klar til kamp i op til tre måneder, hvis de er omgivet af vand. 

Gear op på Gel Blaster grej hos en af de officielle forhandlere.

ANNONCE
Del

Seneste nyt