Connery

Luksuriøse kældre hitter blandt de superrige i London

Esklusive kældermiljøer i London.

Det er dyrt at bo i London centrum.

Meget dyrt.

Faktisk er det så dyrt, at den almene befolkning med en mindsteløn på 6,19 pund, hvilket svarer til 57 kroner, skal tjene mindst 68 kroner i timen for at få det hele til at løbe rundt.

Men i den noget dyrere hovedstad - London - er kravet 78 kroner i timen.

I takt med at centrum af London bosættes af folk med en tung bankkonto, så har dette også haft betydning for, at der er opstået en rigmands tendens.

Denne tendens skal ses i forhold til, at det er forbudt i det centrale London - hvis man måtte være indehaver af et byhus - at udvide med flere etager på ens ejendom.

Rigmands tendensen opstår, idet det er forbudt bygge op af, så må man jo bygge ned af.

Udvidelsen husenes undergrund i form af mega kældre, som oftest består af flere niveauer, har fået tilnavnet “Iceberg Basements”, da intet på overfladen antyder noget bemærkelsesværdigt.

Flere naboer til disse kæmpe udgravninger har flere gange brokket sig over, hvor meget det støjer, samt hvor meget deres egen bolig ryster, når sådanne byggerier starter.

Ikke desto mindre blev 4.650 nye byggerier godkendt i maj i år.

Som du kan se i billederne, så er det kun fantasien, der sætter grænser - eksempelvis har én bygget sin egen bowlingbane, en anden har sin egen swimming-pool. The sky - eller nærmere undergrunden is the limit!

Se billederne i galleriet.

 
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce