Connery

Kickstarter: Dansk/Ameriansk startup crowdfunder mega smart intelligent løbecoach

SHFT IQ er verdens første intelligente virtuelle løbecoach

Fitnessgadgets er uden tvivl et af de store spændende forretningsmarkeder for tiden, og der findes allerede et enormt udvalg af apps og smartdevices. Men er der nok? Ikke hvis du spørger folkene bag SHFT IQ, der er gået igang med at crowdfunde deres smarte lille opfindelse. 

SHFT IQ er en intelligent virtuel løbecoach - et device der opsamler data fra løbeture, og fra gang til gang coacher dig til at blive en bedre løber. SHFT IQ er løbecoachen du kan tage med på alle dine løbeture. Den er ideel til alle, der elsker at løbe, men især egnet til begyndere og let øvede løbere, der normalt ikke ville hyre en personlig løbecoach, men ville have godt af at have en. Uanset om du løber en gang om ugen eller hver dag, kan SHFT IQ hjælpe dig med at løbe rigtigt. SHFT IQ giver dig real-time coaching, full body metrics, 3D animationer, træningsrapporter, komplette løbestatistikker og øvelser. SHFT IQ pod’en måler og analyserer din løbestil og omdanner dataen til live feedback og coaching mens du løber, hvilket vil gøre dig til en hurtigere, skadesfri og gladere løber. Efter hver løbetur, vil du kunne se en fuld analyse af din løbestil og teknik med tips til, hvilke områder, der skal forbedres. ”Efter at have udgivet vores to-pods løsning, indså vi hurtigt, at der manglede en mere simpel og billigere løsning til begynderen og den let øvede løber,” udtaler SHFT’s CEO, Tony Motzfeldt. ”Så vi har besluttet os for at introducere SHFT IQ via Kickstarter for at få SHFT IQ på markedet hurtigere” fortsætter Tony Motzfeldt.

Målet for kampagnen er at indsamle 50.000 dollars, og dermed få produktet på markedet, med forbrugernes hjælp. Projektet ser virkelig lovende ud, så vi krydser fingrer for kampagnen. 

ANNONCE

Tjek kampagnen på Kickstarter her. 

Del

Seneste nyt