Connery

K.G.B.

Et glimrende middel mod tømmermænd!

Et middel der blev udviklet i det tidligere Sovjetunionen, er nu tilgængeligt i Danmark. Midlet blev oprindeligt udviklet af militære læger under Den Kolde Krig. Lægerne forsøgte at finde et middel mod fuldskab, sådan at spioner kunne drikke sig fulde og spionere samtidigt.
ANNONCE
K.G.B.
De skulle naturligvis gerne herefeter være i stand til at huske oplysninger. Stoffet har været tilgængeligt i russske butikker siden 1996 under navnet Antipokhmelin. Navnet i resten af verden bliver KGB; ganske smart oversat til Key 2 Getting Better.

Kliniske undersøgelser har bekræftet, at KGB er effektivt mod eftervirkninger af alkoholindtagelse. Undertegnede har ofret sig for Connerys brugere, drukket sig en pind i øret og testet produktet - og det virker!

Det virksomme stof i KGB er ravsyre, som afkorter og mildner eftervirkningerne af alkoholindtagelse. Ravsyre hjælper kroppen med at nedbryde den acetaldehyd, som dannes af alkohol, og som giver de berømt-berygtede tømmermænd.

Det skal dog lige nævnes, at KGB ikke gør dig ædru, og man kan heller ikke indtage større mængder alkohol end normalt (begge dele er afprøvet) - det er "kun" et middel mod dårligdommen dagen efter. Desuden kan jeg fra pålidelig kilde informere om, at KGB heller ikke hjælper, hvis man glemmer midlet i sin jakkes inderlomme!
ANNONCE
Del

Seneste nyt