Connery

Jacques Stemningsrapport

Champagne og damer er nogenlunde facit friday night da connery tog på eventyr

Det hele starter jo altid med en god ide, og den gode ide gik ud på at vi alle sammen skulle på en boys night out. Dette løb af stablen fredag den 29. September og havde glædet mig meget til at mænge mig Connery's finest.
Jacques Stemningsrapport
Vi startede ud på Ad Libitum som er en restaurant på rådhuspladsen som er rigtig hyggelig men det var nu ikke på grund af de hyggelige lokaler og de mere eller mindre maskuline servitricer vi valgte stedet. Nej det var nu nok nærmere det faktum at for en ussel mammon kan man spise og drikke i to stive timer og det benyttede vi os jo selvfølgelig af.

Så tog vi ellers en taxi til aftenens festforum, Jacques på Kultorvet. Som altid var der gang i den denne fredag aften men der kunne nu godt have været lidt flere mennesker, men det er jo meget kendetegnet ved København byliv om fredagen.

Efter flere besøg i baren var stemningen ligesom sat og kvinderne begyndte efterhånden at vække interesse hos os og der skulle da heller ikke gå lang tid før aftenens første connery visitkort blev smidt i hovedet på en lille spirrevip.

Resten af aftenen er lidt tåget men kan huske champagne og damer, hvilket er to ting som tit hænger unægtelig sammen.

Så en helt professionel mening om fredagens strabadser kan det ikke blive til men fra en skala fra et til ræv vil jeg gerne give denne bytur en solid 8'er med pil op. Masser af flotte piger og fandens godt selskab men der var sgu ikke nok mennesker i byen til at vi sådan for alvor kunne sige at NU ER DER FEST.
ANNONCE
Del

Seneste nyt