Connery

Jack Whitehall: Travels With my Father runder de episke rejser af med femte sæson

Den dynamiske duo klapper deres far og søn-projekt af med en vanvittig rundtur i England

5 ud af 6 stjerner

Den britiske komiker og skuespiller Jack Whitehall har siden 2017 stået bag en serie fantastiske roadtrip dokumentarprogrammer på Netflix, hvori Jack tager sin 48 år ældre far, den stokkonservative og gnavne gamle mand Michael Whitehall med rundt for at opleve verden - i en mission på at indhente en forbindelsen med faderen. 

Roadtrip-programmerne har været en fantastisk rejse - også for seeren - og ikke blot på grund af de eksotiske lokationer og oplevelser, men primært på grund af den til tider anstrengte far-søn relation, der løbende udvikler begge hovedpersonerne. 

Daddy-o Michael Whitehall, der har en fortid som agent for legendariske skuespillere som Judi Dench og Colin Firth, er en britisk gentleman fra en anden tidsalder - og det clasher konstant med 33-årige Jack Whitehall, der har valgt en levevej som komiker - og som har et helt anderledes syn på verden. 

ANNONCE
Travels with my Father femte sæson

I femte sæson af Travels With My Father, er præmissen fra start, at vi har at gøre med den sidste opdagelsesrejse mellem de to hovedpersoner - Michael Whitehall er nu en endnu ældre mand på 81 år, og den sidste rejse bliver belejligt en rundtur i deres hjemland (og Wales). Men det betyder ikke, at der ikke er er oplevelser, som udfordrer de to mænds selvforståelse og fælles relation. 

Første afsnit sparkes i gang med et besøg i Gordon Ramsay's restaurant, hvor den celebre kok selv er til stede, til at kaste et par harske gloser efter far og søn - herfra kastes duoen ud i en tur ud på den brtiske landside, hvor et besøg i Winston Churchills tidligere landsted, er katalysator for nogle spændstige debatter mellem de to hovedpersoner. 

ANNONCE
Michael Whitehall og Jack Whitehall - Foto: Netflix - Jack Whitehall: Travels With my Father runder de episke rejser af med femte sæson Michael Whitehall og Jack Whitehall - Foto: Netflix

Den femte og endelige sæson af Travels With My Father består af tre afsnit, hvor det sidste er et slags best-off program, hvor Michael og Jack Whitehall reflekterer over, hvad de har lært om hinanden på deres mange rejser. 

Jack Whitehall: Travels With My Father lykkedes at få lukket serien ned på en tilfredsstillende måde - og selvom det er forløsende, at opleve at de to meget forskellige mennesker ved vejens ende har fundet flere fælles ståsteder, er det ikke endestationen, men selve rejsen der er mindeværdig: Den humoristiske tilgang og moderne stikpiller som Jack konstant leverer til sin noget ældre far er underholdende, men stjernen i serien er Michael Whitehall, der konstant kæmper en brav (ofte tabt) kamp, om at få sin søn til at udvise gode gammeldags dyder og voksne beslutninger. 

Alle fem sæsoner af Jack Whitehall: Travels with my Father er nu tilgængelige på Netflix.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce