Connery

iPhone 16 Pro introducerer den hurtigste processor i en smartphone nogensinde

Her er iPhone 16

Bigger, better, faster, stronger - det er vel nærmest slagordene for den nye ultimative iPhone, der ligesom den nye iPhone 16 styrer ind på den nye A18 processor-teknologi, men i modsætning til basis-iPhonen er det selvfølgelig pro-versionen, der blandt andet har dobbelt så mange neurale kerner og altså meget mere power. 

15% hurtigere processor og 20% hurtigere grafikchip i forhold til iPhone 15 Pro. Resultatet af det relativt høje performance-bump, har fået Apple til at erklære at iPhone 16 Pro har den hurtigste CPU i en smartphone nogensinde!

ANNONCE
iPhone 16 Pro introducerer den hurtigste processor i en smartphone nogensinde

Igen i år lander Apple to versioner af deres Pro-model, den ordinære iPhone 16 Pro med et display på 6,3" og iPhone 16 Pro Max med et display på hele 6,9".

iPhone 16 Pro kamera-opgraderinger

Kameraet har altid været et af Pro-modellens absolut største trækplastre, og Apple går all in på både hardware og de nye funktioner som kunstig intelligens i Apple Intelligence bringer med sig til den nye model - til et ret imponerende kamerasetup. 

Hardwaremæssigt kigger vi på en triple-kamera opsætning, der består af et 48 megapixel hobedkamera, et 48 megapixel ultra wide kamera og en 12 megapixel telefoto-sag med 5x zoom.

ANNONCE
iPhone 16 Pro introducerer den hurtigste processor i en smartphone nogensinde

Det er ikke alene fotos der skulle være ekstraordinære på iPhone 16 Pro, for video-delen i den nye kamera giver endelig mulighed for at optage video i 4K120FPS, som Apple introducerede med et sjovt lille videoriff af den eviggyldige sandhed "Cool guys dosn't look at explosions." 

På lydfronten er der også blevet opgraderet med en opsætning på hele 4 mikrofoner i studiekvalitet - som også muliggør optagelse af spatial audio og in-app mixing af lydspor, som automatisk opdeler lydoptagelser i eksempelvis tale og baggrundsstøj. 

ANNONCE
iPhone 16 Pro - Features - iPhone 16 Pro introducerer den hurtigste processor i en smartphone nogensinde iPhone 16 Pro - Features

iPhone 16 Pro kommer i farvevarianterne Dark Titanium, White Titanium, Black Titanium og Desert Titanium. Så ja, endnu en gang er Pro-modellen beklædt i titanium, mens resten af mobilens karosseri er fræst ud af et enkelt stykke aluminium. 

iPhone 16 Pro - Pris og tilgængelighed

iPhone 16 Pro får en vejledende pris på 9.499 kroner med 128 GB lagerplads

iPhone 16 Pro Max starter i 11.499 kroner med 256 GB lagerplads

Begge de nye Pro-modeller lanceres fra 20. september 2024

ANNONCE
iPhone 16 Pro - introduktion
?si=4cCu_0srM056kHso
Del

Seneste nyt