Connery

Intrinsic: Få fingrene i disse lækre højkvalitets sneaks en måned før de rammer butikkerne!

ECCO Intrinsic er en helt ny sneaker-kollektion fra det kvalitetsbevidste danske mærke

Intrinsic: Få fingrene i disse lækre højkvalitets sneaks en måned før de rammer butikkerne!

Alle firstmovers har brug for godt fodtøj.

Intrinsic er en helt ny kollektion af sneakers, fra ECCO. Det er nok ikke det første mærke man tænker på, når man leder efter lækre sneakers, men det har de sat sig for at gøre noget ved. 

Der er intet gammeldags over den nye Intrinsic-serie, der hverken går på kompromis med kvalitet, komfort eller design. De nye sneaks er alle konstrueret med unikke laserskårne elementer, og gør brug af læder og andre materialer i høj kvalitet.

I en tidssvarende og holdbar sneaker, er ydersålerne selvfølgeligt sprøjtestøbte, så der ikke opstår tarvelige løse sømme eller limninger. Og nå ja - så er det et produkt der er født og udviklet i Danmark.  

ANNONCE

Vind et sæt ECCO Intrinsic

Nu får du chancen for at blive en meget bogstavelig firstmover. Vi har nemlig fået fingrene i et sæt Intrinsic, som vi giver væk til en heldig læser, der har mulighed for at få fødderne i de fede kicks, en lille måned før alle andre. I denne omgang har vi dog kun et enkelt par ECCO Intrinsic Black/White på højkant - i éen størrelse. 

Sådan deltager du:

Udfyld konkurrenceformularen herunder - skriv din skostørrelse - eller den skostørrelse du regner med vi har stående. Vi trækker vinderen blandt de der gætter den rigtige størrelse (Hint: Det er et sted mellem 40 og 47 - og det er kun hele numre). Vinderen findes ved lodtrækning blandt rigtige gæt, tirsdag d. 6. oktober kl 15.00 - Vinderen kontaktes herefter per mail.  

ANNONCE
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt