Connery

Icebreaker

Handy ismaskine du kan bruge overalt

En nordjysk idémager satte sig på et tidspunkt for, at skabe noget nyt. Projektet blev først fundet via Kickstarter, og allerede dengang tegnede det godt. 3700 ICEBREAKERs blev solgt, inden produktet gik i produktion.

Efter et par år i udviklingsfasen, er Icebreaker endelig blevet bredt tilgængelig i handelen. Men hvad er det egentlig den kan, Icebreakeren? 

Grundlægger Kim Jensen kiggede forbi redaktionen, til en stuevarm bourbon, der uden tvivl kunne bruge lidt nedkøling. Med sig havde han taget en fryserfrisk Icebreaker. 

"Vi har været igennem mange tanker, og selvom vi i starten talte om et alternativ til isterningeposen, har jeg fundet en anderledes måde at præsentere den på." fortæller Kim. 

"De fleste kender amerikanerkøleskabe med indbygget isterningemaskine. I Icebreaker har vi gjort den funktion bærbar, og stadig let at betjene."

Kim tager den klargjorte Icebreaker frem, og drejer på "låget", efter en omgang kommer der en ganske tilfresstillende lyd, af isterninger der frigives i maskinen, han holder maskinen ind over mit glas, og giver et ekstra twist: En perfekt isterning hopper ned i glasset. 

Maskinen er designet til at kunne "portionsanrette" isterningerne, altså frigives en isterning per vrid i maskinen. "Arr, du skal da vist have en til," siger han, og drejer igen. Pling. Endnu en isterning hopper ned til min whiskey. "... og så kan den sådan set bare stå fremme på bordet, indtil du er klar til næste glas." konstruktionen af Icebreaker, sørger for at isterningerne ikke smelter med nær så høj fart, som isterninger i en skål ville. Det er fordi luften ikke er i bevægelse omkring dem, forklarer han. Logik for perlehøns. 

ANNONCE
Icebreaker

Icebreaker har plads til 12 isterninger. Det burde lige være nok til en lille families hverdagsbrug. Icebreakeren her har fået tilnavnet 'Urban', noget der antyder, at der formentlig kan komme flere til produktserien med tiden. Den hedder Urban, fordi den er designet til hverdagsbrug, den er også let at tage med på eftermiddagsudflugten, eller en tur i parken. 

"Vi har haft fokus på at skabe et produkt, som kan indgå i borddækningen med andet brugskunst. Derfor er designet nordisk med minimalistiske og æstetiske linjer. Det enkle design er med til at gøre produktet lækkert i brug ved at tilføre et ekstra twist af coolness," slutter Kim Jensen.

ANNONCE
Icebreaker

Hvor: Forhandles i Bahne, Sinnerup og udvalgte Kop & Kande-butikker. Og på Myicebreaker.dk

Pris: 349,- kroner.

Del

Seneste nyt