Connery

I byen i Struer

Så var der gang i Struer igen, og festens midtpunkter var som sædvanelig Buddy Holly og Stephanie.

I byen i Struer
Så skete det igen, den store begivenhed i hele påskeferien, handelsskole og gymanasiefest. En fest der plejer at kunne rive folk væk fra fjernsynet og ned i byen, og en sådan lejlighed til at glo på babes og skylle bajer ned går man jo nødigt glip af.

Som sædvanlig havde Stephanie det nærmeste man kommer på fuldt hus. Det var næsten en umulighed at bane sig vej gennem de store folkemængder af festglade dansende diskoteksgæster. Barene var ret overfyldte og det var svært at komme til at få noget som helst andet en vand fra toiletterne.

For de mennesker der måske ikke lige var til højhamrende bass toner og skingrende hjerneskærende diskant var alternativet den lokale Buddy Holly. På Buddy Holly var der ikke den store overflod af mennesker, og det var noget lettere at få noget at drikke i baren. Selvom der så ikke var så mange, var der dog stadig ret godt gang i folk, og tiden forinden havde der været svendegilde. På Buddy Holly er det også helt i orden bare at sidde og stene, måske forsøge sig på at score en eller anden lille tøs hvis heldet melder sig (Når hun er stiv nok).
ANNONCE
I byen i Struer
Tilbage på Stephanie omkring klokken 3:00 havde de fleste valgt at tage hjem, fordi der var så overfyldt, men heldigvis var der da nogle, der besluttede sig for blive og danse og drikke, feste videre til den lyse morgen.

Uheldigvis for aftenen/natten besluttede DJ'en, der ellers gjorde det godt, at spille musik i stilen Saybia - The second you sleep, til sidst, hvilket IKKE er med til at sætte gang i folk, der må jo godt være gang i folk inden de tager hjem. Det er jo sådan man skaber morgenfester, ikke ved at spille kærlighedsmusik det leder jo humøret hen på....ah okay det er sgu i orden så.

Her fra Connery.dk takker vi af og glæder os til næste mulighed for at komme i byen.
ANNONCE
Del

Seneste nyt