Connery

Huawei præsenterer deres nye topmodel med dual-kamera og markedets hurtigste processor

Huawei P9 er netop blevet præsenteret i London

I mandags var der massive rygter oppe at vende, i forhold til Huaweis forestående produktlancering, og de viste sig at holde stik. 

Under et lanceringsevent i London, har den fremstormende kinesiske smartphoneproducent nemlig afsløret deres nye topmodel: Huawei P9, der blandt andet byder på en dual-cam feature, udviklet i samarbejde med Leica. 

ANNONCE
Huawei præsenterer deres nye topmodel med dual-kamera og markedets hurtigste processor

De to kameraer, der udgør dual-kameraet, er henholdsvis et RGB-kamera, der er udviklet til at opfange farver, og et monokromkamera, der er designet til at opfange stor detaljerigdom i sort/hvid. Til sammen skaber de to kameraer billeder, der er rige på farver, dybde og detaljer. Især i omgivelser med svagt lys kommer dual-kameraet til sin ret, da de to linser opfanger mere lys.

Ud over dual-cam, er den anden helt store feature, en nyudviklet processor, der ifølge Huweis eget udsagn er markedets hurtigste. 

"Huaweis egen Kirin 955 2.5GHz 64-bit ARM-baserede CPU, introducerer Huawei markedets hurtigste processor til smartphones til dato. Med et 3.000mAh batteri bliver P9s power ikke noget problem for batterilevetiden, og man kan roligt lade opladeren blive hjemme."

ANNONCE
Huawei P9 Specifikationer

Højde: 145mm; Bredde: 70,9mm;

Dybde: 6.95mm; Vægt: 144g

Skærm 5.2” FHD, 2.5D glas 

CPU: Huawei Kirin 955 (64-bit), Octa-core (4 x 2.5 GHz A72+ 4 x 1.8
GHz A53)

OS: Android 6.0 

Emotion UI: EMUI 4.1 

Hukommelse: 32GB ROM, 3GB RAM 

Kamera:
Bag: Dual 12MP (Monokrom & RGB)
Front: 8MP

Batteri: 3,000 mAh 

ANNONCE

Huawei P9 lanceres i danske butikker d. 2. maj til en vejledende udsalgspris på 3.999 kr. 

Del

Seneste nyt