Connery

Guinness fylder 250 år

Det fejrer de med en ret fed konkurrence...

Guinness fylder 250 år
Fra tid til anden er der bare nyheder, som er så fede, at vi bliver nødt til at dele ud af dem. Denne her er fra Connery.dk's pressemeddelelses-indbakke.

Jeg vil tro at mit korpus er i så dårlig stand, at en tur i rummet med Sir Richard Branson's Virgin Galactic Spaceship hvor man kan prøve at fange en Guinness i vægtløs tilstand, eller en tur i dybderne i Norskehavet og kigge på kaskelothvaler, eller en intim koncert med The Blask Eyed Peas og Guiness, vil kunne få mig til at falde helt fra hinanden - men måske har du kære læser lyst til at opleve en af disse?

Guinness fejrer 250 års fødselsdag, og dét endda med fabrikken liggende på samme sted i alle årerne.

Historien begynder ganske ydmygt da en fyr ved navn Arthur Guinness kommer til Dublin i 1759 og underskriver en 9.000 årig lejekontrakt på et bryggeri ved St. James's Gate. Visionen er at blive Dublins førende leverandør af godt øl. Historien går sin gang, og nu drikker vi så også øl her i Danmark.

Guinness fejrer altså sin fødselsdag med nogle ret syge præmier, så vil du en tur i rummet, en tur i dybet eller en tur i studiet så er det en tur ind på http://www2.guinness.com/en-row/Pages/250-index.aspx
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce