Connery

Grusom Død

Splitter nøgen i et køleskab...

Vi ved det godt, men måske ikke alle har læst denne her som vi fik tilsendt på redaktionen...
Grusom Død
Det var begyndt at knibe med pladsen i himmelen, så Skt. Peter havde fået besked på kun at lukke dem ind der havde lidt en grusom død. Tre mænd kommer hen til himmeriges port, og Skt. Peter lukker den første ind og beder ham forklare hvordan han døde. "Jo ser du, jeg bor på 25. etage, og da jeg kom hjem i dag, lå min kone i sengen ved højlys dag. Jeg fik selvfølgelig straks mistanke om at hun havde haft herrebesøg. Så jeg kiggede under sengen, i skabet og hvor man ellers plejer at lede, uden at finde ham. Så jeg gik ud på altanen, og der hang skiderikken i fingerspidserne ud over kanten. Grebet af raseri bankede jeg løs på hans fingre uden at han gav slip. Jeg for ind og hentede hammeren, og bankede løs igen, han faldt også ned men landede i en busk og overlevede. Så gik jeg ud og hentede køleskabet og kastede efter ham, og det døde han af. Grundet ophidselsen fik jeg selv hjertestop og døde altså.

Det måtte skt. Peter indrømme var en fæl måde at dø på, så han blev lukket ind.

Så kommer den næste ind: Jo, ser du jeg bor på 26. etage, jeg tager hver dag 25 armbøjninger og 20 engle hop ude på min altan. Men i dag da jeg var i gang med mine engle hop røg jeg ud over kanten på altanen, jeg nåede dog lige at gribe fat på 25. etage.

Efter det kom der en galning og bankede løs på mine fingre, jeg skreg selvfølgelig om nåde, men han løb ind og hentede en hammer, og bankede videre til jeg slap. Jeg landede heldigvis i en busk, og lå der uden at kunne bevæge mig. Men jeg var i live, det var det vigtigste. Desværre var det ikke nok for galningen, så han smed et køleskab efter mig, og det døde jeg af. Det var en fæl omgang så han kommer også ind.
ANNONCE
Grusom Død
Så bliver det den tredje og sidste mands tur, og Skt. Peter spørger: "Nåh, hvordan døde du så?"

"Jah, det er en lidt pudsig historie...men prøv at forestille dig det her ;

Jeg sidder splitternøgen og gemmer mig i et køleskab...".
Del

Seneste nyt