Connery

Grøn Koncert 2023: Her er alle artisterne til årets Grøn

Stærkt lineup til årets Grøn koncert!

Grøn Koncert 2023 er ved at tage form og netop i dag er alle samtlige artister blevet offentliggjort.

I år kan Grøn Koncert fejrer hele 40-års jubilæum, når de rejser rundt til 8 byer i Danmark og stiller op til en musisk dag på de grønne plæner. 

Grøn Koncert har derfor eksisteret siden 1983 og er en af Danmarks helt store musikbegivenheder med tusindvis af besøgende hvert år.

Festivalen er kendt for sin brede vifte af musikgenrer, der spænder fra pop, rock og elektronisk musik til hip hop og metal.

 Grøn Koncert har også et fokus på bæredygtighed og forsøger at minimere festivalens negative påvirkning på miljøet. Festivalen har blandt andet indført genbrugelige krus og et pant-system for at reducere mængden af affald.

Traditionen tro er det også en koncert i en god sags tjeneste, da alt overskud går ubeskåret til Muskelsvindfonden. 

Herunder kan du se, hvilke artister som kommer og spiller til Grøn Koncert 2023:

ANNONCE
Musikprogram til Grøn Koncert 2023

Andreas Odbjerg

Hitmageren Odbjerg har haft et fænomenalt 2021 og 2022 med store singler såsom 'Føler Mig Selv 100' samt 'Imorgen er der også en dag' - og priserne har fulgt trop. Nu er han klar til at åbne for godteposen på scenen med hits fra debutalbummet 'Hjem fra Fabrikken'.

Artigeardit

Moderne rap-poet til fingerspidserne er klar til at spy omkring sig med sine vokale talenter - en karriere, som startede, da han var 17 år gammel og begyndte at lægge musik op på SoundCloud i 2015, og nu står han med 5 millioner streams på Spotify på hans seneste album 'VILDEDAGE'. 

AQUA

Nostalgi møder evergreens på musikfronten - og med en tid, hvor Barbie pludselig får sin helt egen spillefilm, er det mere end perfekt timing at genhøre AQUAS ikoniske musikkartotek. 

Benjamin Hav og Familien

Benjamin Hav har igen pakket den store kuffert og hevet sit syv-personers liveband med i bussen til en uforglemmelig musikalsk oplevelse på hip-hop-fronten - han har trods alt vundet Årets Hip-Hop-album to år i træk!

L.O.C

Klar til at skråle med på Frk. Escobar? Det er 22 år siden vi for første gang hørte Liam O'Connors sprøde vokal og den musikalske rejse har budt på ikoniske rap-bangere, lyrik af fineste skuffe og en potpourri af musikalske genistreger. 

Medina

Danmarks ukronede popdronning er klar til at sparke Grøn-festen i gang med sin kavalkade af pop-baskere, der i mange år har hevet folk til dansegulvet som bier til honning. 

Den danske såvel som internationale stjerne MØ har vundet alles hjerter med hendes bragende talentfulde stemme og lyrik, som for alvor har transcenderet landegrænser, og hun er klar til at skabe musikalsk magi til årets Grøn Koncert.

Saveus

De færreste glemmer Saveus debut-hit 'Levitate Me' tilbage til P3 Guld i 2015, hvor bandet på rekordtid fik cementeret deres plads i den danske musikbranche - og deres evner for live-optrædener er spektakulære, som gør dem til en unik sag til årets line-up. 

ANNONCE

Herunder kan du se, hvornår Grøn Koncert kommer til en by i nærheden af dig.

Spillesteder til Grøn Koncert 2023:

20. juli: Tårnby

21. juli: Kolding

22. juli: Aarhus

23. juli: Aalborg

27. juli: Esbjerg

28. juli: Odense

29. juli: Næstved

30. juli: Valby

ANNONCE
Del

Seneste nyt