Connery

Gør livet lidt federe med ny app til iPhone

Hvad gør man, når Apples ordbog stinker, tastaturet ligner ens svigermor, og det hele føles lidt ekstrabøvlet, hver gang man skal skrive en besked?

Hvad gør man, når Apples ordbog stinker, tastaturet ligner ens svigermor, og det hele føles lidt ekstrabøvlet, hver gang man skal skrive en besked? Og endnu værre: Hvad gør man, hvis man netop er ved at score, og moar ringer med den nyeste opdatering omkring naboernes puddelhund?


Det var nogenlunde (altså det gætter vi på) de problemstillinger som Eirikur stod overfor, da han fik nok. Den gæve gut fra Færøerne begyndte udviklingen af sit eget tastatur, der skulle gøre livet med IDimser lettere at leve.Her nogle år senere er hjemmeprojektet blevet til et internationalt produkt, der yder fuld support på engelsk og har fokus på de nordiske sprog.


SpeedKey er et smart og intelligent tastatur, der udover at rette dine stavebrølere også giver adgang til en lang række rigtigt brugbare funktioner - vel og mærke gratis.

Du kan forudskrive beskeder, hvor du eksempelvis lover at ringe tilbage om et kvarter, og sende dem med ét tryk. Men det bedste af det hele er, at SpeedyKey også minder dig om at huske at ringe som lovet.
Samtidig giver det dig en række genveje og nye tastaturfunktioner, der gør livet som dansker lidt sjovere.

Trænger du til fornyelse, kan det ske på linket herunder. SpeedyKey er gratis at hente, udvikleren håber så, at du smider nogle kroner efter et af de mange tastatur-skins, der findes.
 

ANNONCE
SpeedyKey

AppStore: SpeedyKey

Del

Seneste nyt