Connery

(Gen)brugt gear - Spar lidt ekstra på julegaverne

Vi har samlet nogle tips til hvordan du kan spare lidt ekstra på køb af smartphones, computere etc. op mod jul ved at købe genbrugt. Der popper mange shops frem med dette koncept for tiden, og vi har samlet nogle af dem her.

Der er efterhånden en del shops, som tilbyder genbrugte smartphones, computere etc. og der er en del penge at spare, samtidig med at det gavner miljøet, når vores IT udstyr får lov at leve et par år længere. Vi har set nærmere på et par af tendenserne.
 

Brugte smartphones

Skal du bruge en ny iphone uden abonnement, så er der penge at spare. Du kan fx. finde en brugt iPhone 5S med 16 GB til 3.549,- hos brugteiphones.dk. Hos gode gamle Proshop fx. finder du den til ca. 4200,- som nypris.

Det kan virke som en høj pris for en brugt phone, men du får garanti og returret på maskinen, så du er stillet på samme vilkår som hvis du køber nyt. Så hvorfor ikke spare en plovmand?

Der er også andre shops, som har fået samme ide - fx. phonetrade.dk. Det er et par unge iværksættere fra København, som står bag dette site.

Iflg. Metroexpress har det nye firma omsat for over en million i det første 6 måneder i år alene. Det er ganske godt gået!

Du kan også i samme omgang sælge din gamle smartphone eller tablet, så du slipper for at skulle rode med det på Dba efterfølgende.
 

Brugte computere

Der er også masser af brugte laptops og stationære computere at finde på nettet. En af de shops som har gjort det gennem længere tid er Refurb.dk. Her finder du også udstyr, som sælges med fuld garanti og returret.

Det kan være en god ide som studiecomputer, når budgettet er lidt presset, og den skal slæbes med i tasken hver dag. Så gør det måske ikke så meget, at der er en lille skønhedsplet hist og her.

Lige pt. kører Refurb en TV-kampagne, hvor du kan købe en Dell Latitude E5400 med 2,26 Ghz processor og 2 GB ram til 1.399,-

Det kan være en fin computer til studiet, hvis du ikke har brug for det helt store power, men blot skal tage noter og køre almindelige programmer som Microsoft pakken og ellers bruge den til noget surfing på nettet.
 

ANNONCE
Del

Seneste nyt