Connery

[Gaming] Husker du...? Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles in Time

Hvis du, ligesom jeg, også ejede en SNES, husker du garanteret Turtles in Time

Wikipedia.org - [Gaming] Husker du...? Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles in Time Wikipedia.org
Åhh ja, 1991. Der var jeg tre år gammel, så det år husker jeg faktisk ikke ret godt. Men det var dér, Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles in Time (TiT herfra) første gang så dagens lys. Tilbage i september 1991 udkom TiT nemlig til arkademaskinerne rundt omkring i verden. Sikkert ikke i Danmark but who cares?
ANNONCE
Comicattack.net - [Gaming] Husker du...? Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles in Time Comicattack.net
Da vi ikke alle er født med en guldske et vis sted, var det dog heldigt, at spillet udkom til Super Nintendo (SNES) året efter. I 1992 var jeg blot fire år gammel og ikke i besiddelse af dette herlige stykke legetøj, men tre år senere kom dagen, hvor jeg første gang stiftede bekendtskab med TiT; en kammerat og jeg yndede at spille SNES sammen og alt imens en eller anden rådden blikkenslager optog det meste af min spæde barndom, dukkede TiT op på et kræmmermarked. 50 kroner var mange penge for syv-årige jeg, men Turtles har nu altid været en del af mit legetøjs-repertoire, så hvorfor ikke gøre det til en del af mit gaming-repertoire?

Første dag gennemførte vi spillet otte gange. Otte. Der er  vel ti baner, fire karakterer (no shit?) og et gameplay uden fornyelse efter anden bane, men alligevel sad vi klistret til skærmen. Og ikke kun på dag ét. I flere måneder pløjede vi igennem det pokkers spil, som var det Baal-runs i Diablo 2 (hey, det er en gaming-artikel!).
ANNONCE
TheGamesVerse.com - [Gaming] Husker du...? Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles in Time TheGamesVerse.com
Men ak. Som tiden gik, stoppede vi med at spille TiT. Efterhånden gik der måneder imellem og til sidst år. Men det blev stadig hevet frem. Og selvom sidste gang var i 2006 til en fest (ja, drukspil kan det også bruges til), bringer det stadig gode minder af.

Og nu tænker I nok: "Hvorfor bringe et tyve år gammelt spil op, bare fordi han spillede det i 2006?" Det skal jeg sige jer. Ubisoft Singapore valgte i 2009 at lave et remake af spillet, som blev udgivet til Xbox Live og PSN Store. De kaldte det (og hold nu fast): Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles in Time - Re-shelled. Jaeh, opfindsomheden kender ingen grænser for de asiatere.
ANNONCE
Videogamesblogger.com - [Gaming] Husker du...? Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles in Time Videogamesblogger.com
Stadig forvirret? Det tog mig selvsagt ikke mange sekunder at hente spillet til Xbox Live, sætte øl på køl og ringe til min kammerat. Han hoppede på toget og kørte 65km (samme dag) for at spille spillet med mig. Og vi spillede hele natten. Indtil vi tog i byen.

Se, ikke mange spil kan få de ting frem i folk, så hvordan kan et tyve år gammelt spil være så fængende, at vi faktisk hev min gamle SNES frem og startede på det igen?
ANNONCE
Videogamesblogger.com - [Gaming] Husker du...? Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles in Time Videogamesblogger.com
Denne artikel bugner af tomme floskler, men jeg må være jer svar skyldig: Jeg begriber ikke, hvordan TiT har formået at holde min gaminginteresse fanget i så mange år, men hver gang jeg hiver det frem, bliver jeg grebet af det.

Og det skuffer aldrig. For styringen holder stadig vand. Karaktererne holder stadig vand. Gameplayet er stadig plat og man kan smide fodsoldater ud gennem skærmen, men når man møder skurke som Beepop og Rocksteady, Krang og kan spille fire mand (kun to i SNES-udgaven) samtidig, så er der da ikke noget at sige til, at hele spillet stadig holder?

Hvad med jer? Har I et spil, som bare ikke vil dø i jeres bevidsthed?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce