Connery

Frysepizza

Så er turen kommet til at teste et stort hit for nok alle drengerøve... frysepizza!

Pizza skal laves i en rigtig pizzaovn, og helst spises på en fortovsrestaurant i Italien, men hvis det ikke lige kan lade sig gøre, så kan man jo selv lave den.

Hvis det ikke er sagen, at skulle bruge lang tid i køkkenet fra bund til færdig pizza, så er der en anden mulighed: Frysepizzaen! Et vidunder som vi nok alle har prøvet, men kan man overhovedet få en frysepizza, som smager bare i nærheden af en "rigtig" pizza?

Læs denne test og find ud af det.

Vi har testet 5 pizzaer med stort set samme fyld. 4 af de 5 pizzaer er toppet med skinke og pepperoni, eller salami, den sidste har kun salami som fyld.

1.
ANNONCE
Frysepizza
"Ristorante - Pizza Speciale" - 330 g.
Produceret af: Dr. Oetker
Købt i: Føtex
Pris: 27,95 kr.
Fyld: Salami, skinke og champignon

Udseendet: En indbydende pizza med store skiver salami, skinke og oregano. Fyldet er godt fordelt på pizzaen, dog er der synsmæssigt for lidt skinke.

Pizzaen fra Dr. Oetker har en dejlig tynd og sprød bund. Salamien er godt krydret, og der er en god fordeling og balance imellem champignon, skinke og salami.

Bedømmelsen: 4 ud af 5.

2.
ANNONCE
Frysepizza
"Naturligvis Økologisk - Pizza Salami, Skinke Og Ost" - 380 g.
Produceret af: Solo Mio
Købt i: Føtex
Pris: 29,95 kr.
Fyld: Salami og skinke

Udseendet: En underlig pizza når man først lige kigger på den. Er meget bleg i det, og så er skinkestykkerne brune (!). Der til gengæld godt med ost på.

Dette er en økologisk pizza, men også en, smagsmæssigt, meget neutral pizza. Den smager alt for meget af dej og er stortset ikke krydret. Salamien smager heller ikke rigtigt af noget. Det eneste positive ved denne økologiske pizza fra Føtex er, at den har en fin tynd og sprød bund.

Bedømmelsen:
2 ud af 5.

3.
ANNONCE
Frysepizza
"Pizza Salami" - 330 g.
Produceret af: Italpizza
Købt i: Fakta
Pris: 19,95 kr.
Fyld: Salami

Udseendet: Her et stort set intet fyld. Der er kun 5 stykker salami på pizzaen på trods af det er pizzaens eneste fyld. Utrolig kedelig pizza at se på.

Det her vist det man kalder en "Margarita i forklædning". Det er bare en pizza med tomat og ost, og så lige "pyntet" med 5 skiver salami.

Der er stort set ingen smag ved denne pizza og bunden er alt for melet. Tomatsaucen er dog ganske udemærket, men den kan ikke redde "røven" for denne pizza.

Bedømmelsen:
1 ud af 5.

4.
ANNONCE
Frysepizza
"Princip - Italiensk Pizza Meat Speciale" - 345 g.
Produceret af: Edy's Pizza Srl
Købt i: Føtex
Pris: 29,95 kr.
Fyld: Salami, pepperoni, skinke og rød peber.

Udseendet: En ganske flot pizza med en hel del fyld på. Bunden er flot gyldenbrun og ligner noget, der godt kunne have været kommet ud af en stenovn. Mht. mængden at ost, så er der altså for lidt.

Denne pizza har en virkelig god sprød bund og generelt en god smag. Skinkestykkerne er dejligt store og så er den tilpas krydret. Salamien har dog ikke rigtigt nogen smag. En rimeligt middelmådig pizza.

Bedømmelsen: 3 ud af 5.

5.
ANNONCE
Frysepizza
"La Bottega - Speciale" - 385 g.
Produceret af: Green Isle Foods
Købt i: Fakta
Pris: 24,95 kr.
Fyld: Pepperoni, chorizo, skinke og rødløg.

Udseendet: En rigtig lækker og indbydende pizza at se på. Virkelig tyk gyldenbrun bund dækket med god spredning af både pepperoni, chorizo og "friske" rødløg. Dog er der for lidt skinke på.

La Bottega skal nok betegnes som en deep pan pizza - i hvert fald i forhold til de andre 4 i testen. Og bunden er virkelig god!

Det er dejligt med både pepperoni og chorizo på pizzaen, de er dog en anelse for stærke, men alligevel uden nogen nævneværdig god smag. Pizzaen bærer for meget præg af at den er stærk og desværre ellers ikke så smagsfuld.

Det "friske" rødløg er et frisk pust på frysepizza, og det gør, at pizzaen ikke ender på 3, men derimod 3,5.

Bedømmelsen: 3,5 ud af 5.


"Testvinderen":
Testvinderen bliver i denne uge "Ristorante - Pizza Speciale" fra Dr. Oetker. Det var en næsten komplet pizza, som havde en dejlig smag og en god fordeling af fyldet. Prisen på 27,95 kr. er heller ikke urimelig. Den smager selvfølgelig ikke, som en nylavet pizza fra pizzaria, men er et ganske godt alternativ. Hvis man har lyst til at have en reserve i fryseren, så er pizzaen fra Dr. Oetker et sikkert valg. 


"Bedst Til Prisen":
La Bottega fra Fakta løber af sted med æren som "Bedst Til Prisen" i denne uge. I forhold til "Testvinderen" Ristorante, så får man 55 g. mere for 3 kr. mindre. Det er en ganske glimrende pizza til en god pris og god smag. Dog har den som sagt en lille svaghed i, at den er så stærk at smagen i kødet bliver "brændt" væk. Men hvis du ikke har noget imod at din pizza er stærk, så kan La Bottega helt klart anbefales!


Næsten gang tester vi færdiglavet lasagne.
ANNONCE
Del

Seneste nyt