Connery

Fremtidens Augmented reality er her nu.

Augmented reality kan både hjælpe dig med at finde vej, gå på restaurant og guide din ferie. Landmanden kan også glæde sig. Et dansk firma tænker på ham.

Fremtidens Augmented reality er her nu.
Forstil dig at du er i en fremmed by. Du ved hvor du skal hen, men du ved ikke hvordan du kommer derhen. Normalt vil du hive et papirkort op og begynde at læse det, men det er ofte besværgeligt og nu også gammeldags.

Næ, du hiver din Iphone op af lommen og taster din destinations adresse ind, holder din Iphone op mod de nærmeste bygninger og vupti, frem toner et billede af de bygninger som er foran dig.
ANNONCE
Fremtidens Augmented reality er her nu.
Nu kan du bare se skilte med rute anvisninger på din Iphone. Og selvom du drejer på Iphonen så følger anvisningerne med. Det lyder måske som en fremtids film men det er det ikke. Du kan gøre det nu.
Fremtidens Augmented reality er her nu.
Er du den lykkelige ejer af en Iphone 3G, så ved du nok at den er udstyret med kompas og GPS. Derfor ved telefonen hvor den befinder sig henne i verden, og det udnyttes af et firma ved navn Acrossair. De har udviklet softwaren til den smarte rute anvisning og de har også en version til den Engelske undergrundsbane på programmet.

Er du til Restauranter og besøg på
ANNONCE
Fremtidens Augmented reality er her nu.
Andre mobiler kan også være med. Er der Android på din mobil, så kan Google sky vise dig hvilke stjerner du kigger på, når du peger mobilen op på nattehimlen. HTC Hero kan være med her.

Teknikken kan finpudses så den kan bruges i for eksempel briller.

Turister kan få et par briller udleveret i lufthavnen eller ved færgen, og så kan de straks sætte kursen mod den seværdighed som de har lyst til. De følger blot anvisningerne der toner frem i brillerne.
ANNONCE
Fremtidens Augmented reality er her nu.
Landmænd her i landet kan i fremtiden se ud over deres marker, og få informationer om evt regnbyger og høst udbytte frem i brillerne og dermed være med helt fremme med de sidste prognoser. Danske Agrotech arbejder på at fremstille brillerne. Jo også bonden er hightec.

Mulighederne må siges at være rigtig mange, informations samfundet er sandelig kommet for at blive her. Men hvad skal de guider som ikke længere skal vise turister rundt i byen egentligt lave nu?
ANNONCE
Del

Seneste nyt