Connery

Form Us With Love og Samsung har lavet et sofakoncept, der egentlig er en hængekøje

'A concept watching platform'

Under Stockholm Design Week er der blevet præsenteret mange, mange møbler - og tilbehør, som eksemplevis et TV - derfor er det ikke underligt, at Samsung var til stede på messen. Men faktisk var de der, for at præsentere et møbel. 

I samarbejde med det svenske designbureau Form Us Wiith Love, har elektronikfabrikanten udviklet et konceptmøbel, som er blevet designet ud fra præmissen: Hvordan ville sofaen se ud, hvis den blev forvandlet til at passe til fremtidens behov?

Tankeeksperimentet er måske ikke helt dumt. 

En ny undersøgelse fra YouGov viser, at 42 % af den danske befolkning tilbringer mindst tre timer om dagen i deres sofaer. Sideløbende er tv-teknologien og folks tv-vaner under forandring. I dag bruges tv'et f.eks. ikke kun til traditionelle tv-serier, men også til at spille, arbejde hjemmefra, nyde kunst og træne. Vi har ofte flere skærme i vores hjem, vi ser måske separate skærme ved siden af hinanden og/eller ser dem siddende i helt andre positioner end tidligere, og vores nuværende sofaer er ganske enkelt ikke designet til dette.

Resultatet er blevet Samsung SHIFT - et konceptprodukt, der på baggrund af forskning i brugeradfærd og sofadesign, fremstår mere som en slags hængekøje end en klassisk sofa. 

ANNONCE
Samsung SHIFT - Form Us With Love og Samsung har lavet et sofakoncept, der egentlig er en hængekøje Samsung SHIFT

Shift har fået sit navn, fordi det er designet til at kunne tilpasses til specifikke brugsscenarier og endda rum - som sådan er det altså en fleksibel hængekøje,. der kan sættes op og tages ned efter behov - installeret med en række af kroge og straps, som ikke tager meget plads i et rum, når de ikke er i brug. 

Produktet er kun på konceptstadiet, og forventes ikke sat i produktion. Men kunne du finde på at udskifte din sofa med denne sag? 

ANNONCE
Samsung SHIFT - Form Us With Love og Samsung har lavet et sofakoncept, der egentlig er en hængekøje Samsung SHIFT
Del

Seneste nyt

Annonce