Connery

Folkene bag Little Nightmares teaser et nyt gyserspil med en gigantisk gris

Det unavngivne spil afsløres inden længe

Skaberne af det ikoniske Little Nightmares-univers har teaset et nyt horror-spil, der skal tage gamere med ind i et nyt mareridsunivers.

En kort teaser-video giver os et første glimt af, hvad der venter - en gigantisk gris, der vakler ind i en uhyggelig scene med tarme synligt hængende ud af bugen, inden den pludselig stopper op og siger "We're coming". Teaseren sætter allerede tonen for, hvad der kunne tyde på at blive en rigtig fobi-triggende horrror-spiloplevelse

Little Nightmares er kendt for sin unikke blanding af barnlig uskyld og dystre mareridt. Spilserien tog verden med storm ved at kombinere skæve og uhyggelige miljøer med spændingsfyldte puslespil og et stærkt historiefokus. Atmosfæren er trykkende, og der er en konstant følelse af fare, der lurer lige uden for synsfeltet. Jumpscares? Of course

Den særlige visuelle stil, som præger Little Nightmares, har skabt en kultstatus blandt fans. Stilen er kendetegnet ved mørke og gotiske miljøer, hvor lys og skygge spiller en afgørende rolle i at opbygge spænding og fremhæve det uhyggelige. Kombinationen af looket og gameplayet fungerer som en perfekt ramme for de hårrejsende fortællinger, som udviklerne formår at væve ind i hvert hjørne af spiluniverset.

ANNONCE
Tarsier Studios - Untitled teaser
?si=Hk8TFDcgh7XH3RaO

Et nyt mareridtsunivers?

Den nye teaser bygger videre på den ikoniske stemning, men i en mørkere retning. Spillet vil sandsynligvis udforske dybere temaer om frygt og overlevelse, ligesom de tidligere titler, men denne gang med en ny vision. Udviklerne har antydet, at man kan forvente noget helt andet end det, der er set før - noget, der vil udfordre opfattelsen af gyserspil. Høje løfter.. Men måske?

For dem, der ikke kan vente med at dykke ned i rædslen, er der gode nyheder. Flere detaljer om spillet vil blive afsløret ved Gamescom Opening Night Live den 20. august klokken 20.

Mange spørgsmål hænger i luften efter jeg har set teaser-videoen: Hvad symboliserer grisen? Hvordan passer den ind i den større fortælling? Hvem er det der kommer? Og hvilken rolle vil gameren tage i det nye univers?

ANNONCE
Del

Seneste nyt