Connery

Nu kan du være Nicolas Cage i horrorspillet Dead by Daylight

Cage træder ind i gaming-sfæren

Fra i dag kan fans af det populære asymmetriske multiplayer horrorspil Dead by Daylight indtage rollen som den ikoniske skuespiller Nicolas Cage.

Cage er nu tilgængelig i den offentlige beta (på Steam), og det fulde Nicolas Cage kapitel kan købes fra den 25. juli på alle platforme.

I spillet er Cage en survivor og spiller sig selv med et sæt af bevægelser designet til at afspejle hans skuespillerkarriere. Se den nye trailer herunder.

ANNONCE
Nicolas Cage - Dead by Daylight trailer

I spillets univers bliver Cage hidkaldt af The Entity, mens han filmer sit livs rolle, og skal nu overleve en række killers - "farligere end selv den mest hårde filmanmelder".

Cage får tre nye perks: Dramaturgi, hvor spillere vil 'lade deres instinkter tage over' med haste og tilfældige effekter; Scene Partner, så Cage kan stirre på dræberne for at få en "dybere indsigt i deres proces" (for at se morderens aura); og Plot Twist for at "komme dybere ind i karakteren" og fake sin død.

"Det er en underdrivelse at sige, at vi er begejstrede for at have Nicolas Cage til at deltage i spilverdenen for første gang med Dead by Daylight," sagde Mathieu Côté, leder af partnerskaber for Behaviour Interactive, i forbindelse med annonceringen af det sjove team-up.

"Hr. Cage indspillede alle sine replikker og var involveret hvert skridt på vejen; hans hengivenhed til sit håndværk og professionalisme er uovertruffen. Vi føler os meget privilegerede over at have ham, og til vores spillere: You're in for a treat!"

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce