Connery

Følg dine drømme

Drømme har vi alle mange af - nogle flere end andre, men fælles er, at mange af os ofte lader en drøm forblive en drøm i stedet for at forfølge den. Men hvorfor egentlig det? Hvorfor forfølger vi ikke vores drømme, og hvad holder egentlig dig tilbage for at forfølge netop din drøm? Måske virker det helt uvirkeligt for dig, at din drøm kan gå i opfyldelse, mens det for andre har stort betydning, hvad omgangskredsen vil tænke, hvis du forfølger din inderste drøm. Måske er du en af de mange mennesker, som drømmer en smule om at skabe sin egen virksomhed af den ene eller anden art. Det er en drøm, som mange har, men som de færreste forfølger af mange forskellige årsager. Det kan både være grundet manglende tid, evner eller frygten for hvad andre vil tænke. Det bedste, du kan gøre for dig selv, er at være ligeglad med, hvad andre synes og følge dine drømme. 

Det svære kan blive let

Alle drømme om at skabe en virksomhed indebærer frygten for, at der er noget, du ikke kan finde ud af. Det er én af de ting, som holder flest tilbage fra at gøre det og forfølge drømmen om et selvstændigt liv. Der vil altid være ting og processer, som du ikke kan finde ud af, men de kommer desværre bare nogle gange til at overskygge alt det, du i virkeligheden godt kan finde ud af. Der er en løsning på alt det, du synes er svært, og som forhindrer dig i at følge din drøm. Med regnskabsprogrammet Dinero kan du for eksempel få et program til at holde styr på alt økonomisk i din virksomhed, selvom du ikke ved ret meget om det og ikke har den store interesse for netop det område. Med hjælp fra andres kyndige viden og programmer kan du altså gøre det, du synes er svært meget nemmere. Det er med at udrydde de ting, der holder netop dig tilbage fra at gøre det, du drømmer om. 

Andre har gjort det samme

Du er aldrig helt alene med en drøm og noget, du gerne vil føre ud i livet, som du kan være lidt nervøs for at gøre. Der er altid andre, som har haft den samme frygt som dig men som alligevel har overkommet det og gjort det, de drømmer om. Dem kan du med stor fordel læne dig lidt op af og eventuel søge hjælp og råd hos. Det er altid godt at gøre sine egne erfaringer, men hvis du kan lytte til andres erfaringer med noget lignende det, du selv sidder med, er der intet forgjort i det. Det kan altid være en trøst, men også en hjælp at lytte til andre der er har gjort det samme som dig. Det beroliger, og det gør, at din drøm måske ikke forbliver så uvirkelig, som den er i dit hovede lige nu. Sørg for at forfølg dine drømme men tøv ikke med at søge hjælp hos andre som ved mere end du selv. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt