Connery

Film du skal glæde dig til i 2024

Selvom det stadig er 2023, ser filmverdenen allerede frem mod 2024, hvor en række actionfilm forventes at ramme biograferne. Disse film er klar til at tilfredsstille selv de mest krævende actionfans med et spændende udvalg af historier, karakterer og eksplosive scener. Lad os dykke ned i nogle af de mest ventede actionfilm i 2024.

Deadpool 3

En af de mest bemærkelsesværdige film i 2024 er uden tvivl Deadpool 3. Franchisen er kendt for sin udfordrende humor og et indhold, der ikke er for børn. Og med Ryan Reynolds tilbage som den elskelige Deadpool, kan fans forvente mere af den samme skøre action og humor. Men hvad der virkelig har fået fans til at spekulere er tilbagevenden af Hugh Jackman som Wolverine. Efter den roste afslutning i Logan er det et mysterium, hvordan han vil passe ind i den nye Deadpool-film, især med MCU's mere familievenlige tone. 

Kingdom of the Planet of the Apes

Planet of the Apes -franchisen har haft en imponerende genoplivning i de seneste år med en trilogi af velmodtagne film. Selvom Caesar døde i "War for the Planet of the Apes," fortsætter historien i "Kingdom of the Planet of the Apes." Instruktøren Wes Ball, kendt for "Maze Runner"-filmene, fører an i denne fjerde film, der finder sted mange år efter begivenhederne i den forrige film. Det ser ud til, at abernes kamp for overlevelse og dominans fortsætter med at udvikle sig.

Bad Boys 4

Will Smith og Martin Lawrence er tilbage som de uundværlige Miami-detektiver Mike Lowery og Marcus Burnett i "Bad Boys 4". Selvom titlen kunne have været "Bad Boys 4 Life," er det nu blot "Bad Boys 4." Fans af denne actionkomedie-franchise kan forvente endnu en rutsjebanetur fyldt med eksplosiv action og de humoristiske øjeblikke, der har gjort serien elsket af sine fans.

Hjemmeunderholdningsindustrien med streaming, online videospil og Netbet spillemaskiner på online casino har holdt mange i deres hjem, men Bad Boys er blandt dem, der har formået at trække fans tilbage i biografen.

Kraven the Hunter

Spider-Man-fans vil glæde sig over at se endnu en klassisk skurk fra tegneserierne tage springet til storskærmen i "Kraven the Hunter." Instrueret af J.C. Chandor og med Aaron Taylor-Johnson i hovedrollen som Kraven, lover denne film at udforske karakterens komplekse baggrundshistorie. Det er en spændende tilføjelse til Spider-Man-universet, selvom det er uklart, hvordan den passer ind i de eksisterende film.

Transformers One

Transformers-franchisen vender tilbage til sine rødder med "Transformers One," en animeret prequel, der udforsker oprindelsen af de ikoniske robotter og rivaliseringen mellem Optimus Prime og Megatron. Det er en ny retning for Transformers-filmene og skiller sig ud fra de tidligere live-action-film. Med en stjernespækket rollebesætning, herunder Scarlett Johansson, Chris Hemsworth, og Brian Tyree Henry, er det en film, der vil appellere til både gamle fans og nye tilhængere

ANNONCE
Foto: Pexels/SolyMoses - Film du skal glæde dig til i 2024 Foto: Pexels/SolyMoses

En dråbe i havet

I 2024 ser det ud til, at actiongenren vil fortsætte med at levere spændende oplevelser på det store lærred. Fra Deadpool's skøre narrestreger til abernes kamp for overlevelse, vil der være noget for enhver smag. Ovenstående er kun en bid af de mange film for 2024, så fans af actionfilm kan se frem til et år fyldt med spænding, eventyr og uforglemmelige øjeblikke på biografen. 

Så gør dig klar til et actionfyldt 2024!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce