Connery

Færdiglavet lasagne

Hvilken færdiglavet lasagne fra supermarkederne er den bedste? Connery.dk giver dig svaret..

1.
Færdiglavet lasagne
"Smart Cooking - Lasagne Bolognese" - 850 g.
Produceret af:
"Fresh Meals nv" i Belgien
Købt i: Føtex
Pris: 34,95 kr. (41,11 kr./kg.)
Indhold af oksekød: 24%

Lasagnen fra Føtex ligner en rigtig lasagne når den er blevet varmet op, og er klar til at blive indtaget. Der er godt med ost på, kødet i lasagnen smager godt og lasagnepladerne er også fine. Pga. den forholdsvist store mængde ost og bechamelsauce bliver balancen mellem ost/bechamelsauce og den mindre mængde oksekød dog "vammel" i længden.

Bedømmelsen:
3 ud af 5


2.
ANNONCE
Færdiglavet lasagne
Tulip "Livretter - Lasagne Bolognese" - 350 g.
Produceret af: Tulip Food Company
Købt i: Super Best
Pris: 15,00 kr. (42,85 kr./kg.)
Indhold af oksekød: 18%

"Livretten" fra Tulip er bestemt ikke testpanelets livret! Den ligner overhovedet ikke en lasagne. Den hænger ikke sammen -  er alt for "smattet", og minder mest af alt om kødsovs/-suppe med pasta. Den smager heller ikke rigtigt af noget, faktisk kun af tomat. Det eneste denne lasagne har med lasagne at gøre, er hvis man kigger på ingredienslisten!

Bedømmelsen:
1 ud af 5


3.
ANNONCE
Færdiglavet lasagne
"Det Hurtige Køkken - Lasagne Bolognese" - 450 g.
Produceret af:
"Freiberger Lebensmittel GmbH & Co." i Tyskland
Købt i: Netto
Pris: 10,95 kr. (24,33 kr./kg.)
Indhold af oksekød: 12%

Lasagnen fra Netto er, som "Livretten" fra Tulip, utroligt "smattet". Der er ikke oksekød nok i, pladerne er ikke supergode og så er der for lidt ost. Smagen på lasagnen er dog ganske okay, den er bare for svær at "fremtvinge". Og så er der altså for meget bechamelsauce.

Bedømmelsen:
2 ud af 5


4.
ANNONCE
Færdiglavet lasagne
"Coop - Lasagne Bolognese" - 400 g.
Produceret i:
Luxembourg for "Coop Norden"
Købt i:
Kvickly
Pris: 22,95 kr. (57,37 kr./kg.)
Indhold af oksekød: 8%

Coop-lasagnen har i modsætning til de andre, for lidt bechamelsauce og ost på toppen. Lasagnepladerne er fine nok, men der er for lidt kødsauce og for lidt smag. Smagen er sådan set ganske okay, den er bare alt for svag. Lasagnen smager alt for neutral.

Bedømmelsen:
2 ud af 5


5.
ANNONCE
Færdiglavet lasagne
"Stefano Toselli - Lasagna Bolognese" - 1000 g.
Produceret af:
Fabriqué en France par SCHWAN'S FRANCE
Købt i: Kvickly
Pris: 31,95 kr. (31,95 kr./kg.)
Indhold af oksekød: 11%

Her har vi en lasagne som hænger sammen som en lasagne skal gøre. Den har en utroligt god smag og er fint krydret. Lasagnepladerne er også som de skal være og kødsaucen smager også rigtigt godt. Det der trækker denne lasagne ned fra karakteren 5 er, at der er alt for meget bechamelsauce ovenpå. Bechamelsaucen smager rigtigt godt, men den skal altså ikke fylde 30 - 35%. Ellers supergod lasagne!

Bedømmelsen: 4 ud af 5


"Testvinderen" og "Bedst Til Prisen":
Som før set i "Connery.dk Tester", så er "Testvinderen" og "Bedst Til Prisen" den samme i denne udgave. "Stefano Toselli - Lasagna Bolognese" løber afsted med begge titler da den, som beskrevet, minder mest om en rigtig lasagne af de 5 testede. Den har en kg.-pris på 31,95 kr. som kun kan gøres bedre hos "Det Hurtige Køkken - Lasagne Bolgnese" fra Netto, men den er slet ikke god nok til at komme i betragtning som vinder af "Bedst Til Prisen". "Stefano Tosseli - Lasagna Bolognese" vinder altså begge priser, trods dens forholdsvist lave indhold af oksekød. Men god det var den altså.

Næste gang tester vi hønsesalat.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce