Connery

En milliard kroner står og venter på danskerne

Har du haft et aflyst eller forsinket fly i løbet af de sidste par år?

Har du inden for de sidste 3 år haft et fly, som var aflyst eller forsinket i mere end 3 timer til/fra en EU-lufthavn, - så har du højst sandsynligt ret til at få mellem 900 DKK og 4.500 DKK i kompensation fra dit flyselskab.

45% af flypassagerne henter aldrig den kompensation, de er berettiget til. Kompensationen kan hentes 3 år tilbage i tiden, og på nuværende tidspunkt kan danskerne stadig nå at hente omkring 1.016.160.000 DKK, skønner Lisa Dalsgaard, som er Landechef for AirHelp.

ANNONCE
Der er guld for enden af regnbuen (Foto @mikkelve) - En milliard kroner står og venter på danskerne Der er guld for enden af regnbuen (Foto @mikkelve)

Startupvirksomheden AirHelp, har lavet en god virksomhed, ved at hjælpe folk med at skaffe erstatninger fra forsinkede og aflyste flyafgange. 

Det blev startet af de to danskere Nicolas Michaelsen og Henrik Zillmer, har sat missionen om at hjælpe flypassagerer med at få deres retfulde kompensation, - og slippe for det besværlige papirarbejde og dyre advokater. De har siden 2013 hjulpet over 70.000 passagerer med at få deres kompensation, og hjælper nu passagerer i 17 lande.

Total forvirring?

"Kompensationen kan hentes 3 år tilbage i tiden, og vi kan oplyse, at der på nuværende tidspunkt er omkring 1.016.160.000 DKK, som danskerne stadig kan nå at afhente." - Lyder det fra AirHelp

Loven om flypassagerrettigheder kan være meget forvirrende. Til tider virker den selvmodsigende. Det er derfor, at det kan være så svært at forstår, hvornår du er berettiget, og hvad du er berettiget til. Og flyselskaberne tendens til at holde dine rettigheder hemmelige for dig - selvom de juridisk er forpligtet til at informere dig. Som konsekvens sidder du fast i en blindgyde.


Hvad du har ret til?
Kompensationen for forsinkede, aflyste og overbookede flyvninger ligger mellem DKK 930 og DKK 4470 pr. passager. Beløbet varierer alt efter afstanden på din flyvning samt længden af forsinkelsen ved ankomst til din slutdestination.

ANNONCE

Sådan gør du:

1. Kig din email-indbakke igennem for flybilletter fra de sidste 3 år
2. Tjek ind på AirHelp.dk
3.    Få svar med det samme, om du har ret til kompensation.

Tjek om du har penge til gode på: GetAirHelp.com

Del

Seneste nyt

Annonce