Connery

Emma Madras lancerer deres dyreste seng i kampen for bedre søvn

Royal kontinentalsengen skal fremme uforstyrret søvn

Mens vinterens mørke og kulde har fat, bliver behovet for en god nats søvn endnu mere presserende. Forskning understøtter ideen om, at vores søvnbehov øges om vinteren, med en gennemsnitlig forlængelse af søvntiden på 30 minutter og en væsentlig øgning i REM-søvncyklerne. REM-søvnen er som bekendt en periode, hvor drømme opstår, og som er afgørende for vores mentale og følelsesmæssige velvære. Og det er i denne tid, at Emma The Sleep Company har lanceret Emma Royal-kontinentalsengen.

Med en vejledende salgspris på over 50.000 kroner for en standard størrelse dobbeltseng (180x200cm), har Emma The Sleep Company sat en seng i verden, der tager konkurrencen op med toppen af poppen. 

Sengen er ifølge Emma udviklet med vores søvnbehov for øje og tilbyder en kombination af funktioner, der understøtter kroppen optimalt, regulerer temperaturen og sikrer komfort gennem hele natten.

Den højteknologiske seng indeholder mere end 300 pocketfjedre, der tilpasser sig individuelt til brugerens kropsform og vægt, som skulle sikre personlig komfort og støtte. Lommerne omkring fjedrene forbedrer desuden luftcirkulationen, essentielt for et sundt og køligt sovemiljø. 

Den nye Diamond Degree topmadras tilføjer et ekstra lag af komfort med sit temperaturregulerende skum, der effektivt leder overskydende varme væk fra kroppen og bidrager til en stabil kropstemperatur gennem hele natten.

For at imødekomme en bred vifte af personlige præferencer og soveværelsesindretninger, tilbyder Emma Royal-kontinentalsengen en række tilpasningsmuligheder. Kunderne kan vælge mellem fire forskellige farver – beige, lysegrå, mintgrøn, eller mørkegrå – og to typer sengegavle – pude eller tuftet. Derudover er der mulighed for at vælge mellem to forskellige typer sengeben – sort metal eller eg – hvilket giver endnu større fleksibilitet i designet.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce