Connery

DeWalt har tilføjet USB-C til deres akkuværktøj

Så kan man også trylle boremaskinens batteri om til en potent og højtydende powerbank!

Jeg ved ikke med dig, men jeg leder altid efter gode undskyldninger for at anskaffe mig mere værktøj - og selvom gør-det-selv mængderne ikke fylder mest hos mig lige nu, er det ikke ensbetydende med, at man ikke skal holde øje med spændende nyheder. 

DeWalt er klar med en dejlig god undskyldning, for at hoppe ind på deres 20V MAX-system? Hvorfor? Fordi mit primære værktøj består af en laptop og en smartphone, der gerne vil have så kraftig så mulig en opladning, fra enten stikkontakt eller powerbank. 

Og her hopper DeWalt ind: I 2021 begyndte de nemlig at fremvise en smart ny tilføjelse til elværktøjssystemets 18V batteriserie. Det er deres 18V (20V Max) ladeadapter, der både fungerer som oplader til batterisystemet, men også som transportabel powerbank, der enten kan oplade værktøjsbatterier - eller alle mulige andre enheder takket være USB-C.

Hvad der gør denne gadget endnu bedre, er at DeWalt har bygget ladekapaciteten op til mod de maksimale styrker som USB-C standarden tillader. 

På samme tid har de produceret et heavy-duty 100 Watt USB-C kabel. 

Det multianvendelige ladeadapter er altså ret smart, når man veksler mellem værktøj - men i kombination med bare et af DeWalts mellemkapacitets 5 Ampere-timer værktøjsbatterier, bliver adapteret tryllet op til en Ultrafast-charging powerbank, med strøm nok til at kunne fylde en bærbar computer helt til randen med power. 

Det er ikke DeWalts første USB-oplader adapter, men tilføjelsen af USB-C standarden gør det hele meget mere spændende.

DeWalt USB ladekit DCB094K er endnu ikke i handlen herhjemme - men vi håber DeWalt ser med og får det til at ske!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce