Connery

Det originale StarCraft vender tilbage i HD

Det klassiske spil er klar til re-release.

Star Craft er et af de mest legendariske RTS-spil derude. Siden 1998 har det stået som en lysende mast i genren, og det er blandt andet den store kærlighed for det orignale Blizzard-spil, der nu sørger for, at spillet vender tilbage i en HD remaster-udgave. 

StarCraft og StarCraft: Brood War har fået en gennemgående grafisk opdatering, uden at der er blivet pillet ved gameplayet. 

"StarCraft er rent destilleret Blizzard DNA - dets historie, balance og alle de små detaljer, reflekterer vores lange dedikation til at skabe episk underholdning, og det har været en hjørnesten i esports i over 20 år." Lyder det fra Blizzard CEO Mike Morhaime, der fortsætter: "Med StarCraft: Remastered, moderniserer vi det originale spils look, lyd og online support, og sørger for at spillet kan nydes af spillere i de næste 20 år."

Den opgraderede grafik understøtter blandt andet widescreen UHD og op til 4K opløsning. Der er også sket opdateringer i storytellingen, med nye illustrationer. Spillet får også fuld forbindelse til Blizzards gaming netværk, og det betyder både cloud saving, custom maps, replays og keybinds. Blizzard mener selv, at disse forbedringer ville kunne bringe StarCraft ind i vores tid, og samtidig bevare det eksakte gameplay for veteran-gamere. 

StarCraft: Remastered bliver udgivet til Windows og Mac til sommer. Prisen er endnu ikke offentliggjort. 

Hvad siger du? Tid til zergmode?

ANNONCE
Star Craft Remastered
Del

Seneste nyt