Connery

Danmark var blot ét point fra at vinde 'Årets Bedste Cocktail'

Vi har selvfølgelig opskriften til dig lige her!

Der er sikkert mange af os, der sætter pris på en cocktail, og nu viser det sig, at Danmark slet ikke er så dårligt et land at bo i, når sådan en skal nydes. Danmark var nemlig blot ét point fra at løbe med sejren, da De Officielle Verdensmesterskaber i Cocktail 2017 i sidste uge blev afholdt. Det blev bartender Mario Hofferer fra Østrig, der tog 1. Pladsen med sin cocktail Rosé Sissy, alt imens bartender Damiano Pezzi fra KUL i Kødbyen sikrede Danmark en flot 3. Plads i Super Finalen. Danmark fik en 3. plads, da nummer 1 og 2 lå lige på score.

Det var i år Øksnehallen i København, der dannede ramme om de prestigefyldte mesterskaber, da Danmark for første gang var vært og bød bartenderverdenseliten velkommen. Arrangementet varede i to dage, hvor 61 lande kæmpede med blod, sved og mixere for at lave den bedste cocktail – så må man godt være lidt stolt over, at Danmark kom på en tredje plads!

Kunne du tænke dig at smage Damiano Pezzis (og dermed Danmarks) bud på den bedste cocktail, så får du opskriften lige her.

Opskrift på Salty Samurai:
5 cl Hibiki Japanese Harmony
2 cl Giffard Banane du Brésil
5 cl Monin Salted Caramel
7 cl Ponthier Fruit purée Coconut
4 cl Ponthier Fruit purée Sudachi
2,5 cl egg white (fresh)
 
Mixing technique: shaker
Glass: Libbey WINCHESTER Beverage
Decoration: Lemon, nashi pear, shiso leaf & marshmellow

Velbekomme!

ANNONCE
Del

Seneste nyt