Connery

Copenhagen Cooking giver unge kokke muligheden for at prøve kræfter med deres egen restaurant for en dag

Er du klar til at vise, hvad du kan i et køkken?

I samarbejde med Fiskerikajens gastronomiske legeplads, Fiskerizakajaen i Nordvest, tilbyder Copenhagen Cooking unge kokke muligheden for at blive restauratører for en dag.

Ambitiøse kokketalenter får en unik chance for at teste sig selv og præsentere deres koncept og menu for festivalens gæster ved at få en gratis restaurant til rådighed.

I en tid, hvor restaurationsbranchen står over for udfordringer med bl.a. mangel på personale, får en gruppe af fremtidens kokketalenter nu mulighed for at vise deres evner og skabe en uforglemmelig madoplevelse under Copenhagen Cooking.

Festivalen og Fiskerizakajaen stiller en restaurant til rådighed med alt nødvendigt udstyr, professionel support i køkkenet samt praktisk hjælp med billetsalg og markedsføring. De unge kokke behøver kun sig selv, deres hænder, nogle gode råvarer og en menu for at komme i gang.

Det er vigtigere end nogensinde før at støtte og anerkende unge kokke, der drømmer om en fremtid inden for restaurationsbranchen eller endda at blive restauratører. På den måde kan vi sikre, at restaurantmiljøet fortsætter med at blomstre og levere kulinariske oplevelser i mange år fremover.

Normalt er stedet kun gratis for elever på Hotel- og Restaurantskolen, men under Copenhagen Cooking åbner vi dørene på vid gab for alle unge, ambitiøse kokke – helt gratis.

Katja Seerup Clausen, festivaldirektør for Copenhagen Cooking, glæder sig til at give talenterne mulighed for at udfolde sig:

"Hos Copenhagen Cooking er vores vigtigste opgave at formidle gastronomiens historie, nutid og fremtid samt invitere til madoplevelser ud over det sædvanlige. I en tid med store udfordringer er det afgørende, at vi inspirerer, støtter og fremhæver unge, håbefulde kokketalenter for at sikre fremtiden,"

siger hun, og fortsætter:

 "Vi opnår dette ved at give de unge ambitiøse kokke frihed til at udfolde sig i en tryg og kreativ atmosfære som Fiskerizakajaen, hvor de kan teste deres evner, opbygge selvtillid og finde inspiration til en fremtid inden for restaurationsbranchen."

Fordele ved at være restauratør for en dag:

• Fuldt udstyret industrikøkken

• Opvaskemaskine

• Op til 20 gæster pr. selskab

• Komplet servicepakke

• Gratis leje for nyopstartede talenter

• Mulighed for produktforsponsorater

• Indtægter fra billetsalg

Copenhagen Cooking varetager kommunikation, billetsalg og billetadministration via Madbillet.dk.

Hvis du er interesseret i at være vært i din egen restaurant, så skriv til [email protected], og de vil kontakte dig og besvare alle dine spørgsmål.

ANNONCE
Del

Seneste nyt