Connery

Connery Food: Pizzaburgerdog

Den hellige treenighed!

Vi har gjort det umulige. Vi har formået at lave en kreation, som kombinerer tre udødelige klassikere: Pizza, Burger og Hotdog.

Hvis du ligesom os har svært ved at beslutte sig, hvilken af disse tre klenodier du skal fortære, så har vi gjort det ekstra nemt for dig.

3-i-en – hell yeah!

ANNONCE
Connery Food: Pizzaburgerdog
Connery Food: Pizzaburgerdog

Opskrift

Pizza-delen:

Tomatsauce

(hurtig opskrift: 2 fed hvidløg, 1 lille løg, 1 dåse hakkede tomater, 1 tsk. salt, lidt peber og 1 tsk. sukker. Blend og kog op i 4-5 minutter)

Pepperoni

Revet mozzarella

Burger-delen:

400 gram oksefars

Ketchup

Cheddar

Hotdog-delen:

4 røde pølser

Pizzadej:

4 dl vand

40 g gær

1,5 spsk. olivenolie

2 tsk. salt

450-500 g hvedemel

ANNONCE

Varm vandet forsigtigt op og rør gæren ud i den lunkne væske. Tilsæt salt og olie. Bland melet i lidt efter lidt, indtil man får en lind dej. Fordel den i to klumper og lad dem hæve i 20-25 minutter.

Form i mellemtiden bøffen til en stor, tynd og steg den i kort tid på begge sider. Rul den ene portion dej ud til en rund pizzabund, og læg de røde pølser på i kanten. Rul dejen indover pølserne, så det former en firkant. Placér bøffen i midten, put ketchup på og fordel tynde skiver cheddar. Rul den anden portion dej ud til et tyndt låg og læg den på toppen. Smør pizzasaucen udover låget, drys mozzarella og læg pepperoni på. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt