Connery

Coca Cola introducerer deres første flaske produceret af havets plastikaffald

De kan blive den første virksomhed, som i fremtiden kun producerer flasker uden spor af plastik

Coca-Cola fortsætter sit fokus på bæredygtighed, og introducerer nu verdens første flaske lavet af genbrugt plastikaffald fra havet.

Coca-Cola lancerer til at starte med 300 flasker som er produceret af 25% havaffald - affald, som er samlet af frivillige på 84 forskellige strande i Spanien og Portugal. 

Det er muligt for Coca-Cola at fremstille denne type flaske, fordi de har indgået et samarbejde med en hollandsk startup-virksomhed, Ioniqa Technologies. De har eksperimenteret med en teknologi, som kan ændre molekylerne i plastiktypen PET (Polyetylentereftalat), så det kan genanvendes til andre formål.

Den nye flaske er en del af Coca-Colas planer om at implementere genandvendte materialer til deres produkter, og drømmen om helt at eliminere brugen af plastik i deres flasker. Hvis det lykkes Coca-Cola at skære al plastik fra i deres produkter, så er de den første virksomhed, der formår ikke at bruge plastik i deres indpakninger - det er selvfølgelig stadig plastik, men der bliver ikke produceret NYT plastik til at belaste miljøet og verenshavene.

Et udmærket bud på verdens plastikproblem? 

ANNONCE
Del

Seneste nyt