Connery

Bomberyddere prøver at rydde en bombe i virtual reality

Kan to bomberydningseksperter desarmere bomben inden tiden løber ud?

Et slående indtryk når du ser videoen forneden er klarheden i de to bomberydderes kommunikation. 
Der er ingen overflødig snak og efter hver afsluttet sætning, afventes der tålmodigt svar fra partneren. 
Hvis de var et parforhold ville de være et af de gamle par, der når at opleve deres guldbryllup, hvorefter en af dem dør på plejehjemmet af en hæslig og langtrukken sygdom, mens den anden langsomt falder i en negativ spiral af demens, alkoholisme og en nostalgi for belgisk morgen-tv.
 

Keep Talking and Nobody Explodes
Spillet er udviklet i Ottawa, Canada af Steel Crate Games, der siden 2015 stødt har udgivet VR-spillet Keep Talking and Nobody Explodes til flere platforme.
Det forholdsvis simple spil går ud på, at en spiller sidder fast i et rum med en tikkende bombe foran sig. Denne spiller sidder med VR-headsettet og har til opgave at desarmere bomben.

Den anden spiller er eksperten og har intet headset. Derimod har han eller hun en manual foran sig og det er derfor denne spillers opgave, at hjælpe den indespærrede partner med at desarmere den tikkende bombe.

Selvom det lyder simpelt, så er der mange elementer, der gør det at desarmere bomben til et kompliceret foretagende. 
Først og fremmest er det ikke bare at "klippe den røde wire", som du tit ser i film. I stedet er der et væld af hieroglyffer, ordspil og andre moduler, der skal løses... på tid

Alt dette foregår imens den ene partner stirrer på den ustoppelige countdown timer og den anden febrilsk bladrer i papirmanualen, for at finde en løsning på hieroglyfferne, wirerne osv. 

Keep Talking and Nobody Explodes er den nye IKEA-test, hvor selv et makkerpar som Bubber og BS bliver sat på prøve. 
Kan din makker og dig gøre det bedre en bomberydderne?

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce