Connery

Billigere subwoofer til Sonos-systemet: Sonos Sub Mini

Efter længere tids rygter har Sonos overrasket med en reel lancering af deres mest ventede produkt

Hjemmebiografen er et sted der er blevet opgraderet væsentligt over de seneste par år med lockdowns - og mens fladskærme og soundbars er på plads, er det nu de sidste ting der skal på plads for folk - i hvert fald ud fra den interesse vi kan se blandt de mest læste tech-artikler. 

For Sonos-fans har der været gode nyheder de seneste år - Soundbars er i fokus og på under 12 måneder er der både kommet en ny version af den mellemstore Sonos Beam soundbar - og mini-soundbaren Sonos Ray

Fælles for de to soundbars, er at de sagtens kunne bruge noget mere bas - men eneste mulighed har været Sonos Sub til en pris på den gode side af 6.000 kroner - hvilket er mere en prisen på nogle af de nævnte soundbars. 

Nu er Sonos Sub Mini klar til undsætning i de lavere regioner, med både et friskt design og en lavere pris en storebror.

ANNONCE
Den nye Sub Mini kommer i farverne sort og hvid - Billigere subwoofer til Sonos-systemet: Sonos Sub Mini Den nye Sub Mini kommer i farverne sort og hvid

Sonos Sub Mini

Sonos' ny mini-subwoofer er udviklet specifikt til at komplimentere Beam og ray, og mens den selvfølgelig kan kobles i andre opsætninger - giver det god mening med netop disse to. 

Den trådløse subwoofer er udstyret med to 6" woofere placeret i et lukket kabinet - med en fælles luftkanal. Sonos selv, fortæller at designet er med til at frembringe en dyb bas uden raslen eller brummen. Basfrekvensen går ned til 25 Hz. 

Subben understøtter selvfølgelig Trueplay sammen med resten af systemet.

ANNONCE
Sonos Sub Mini - Billigere subwoofer til Sonos-systemet: Sonos Sub Mini Sonos Sub Mini

Sonos Sub Mini kan i praksis parres med alle ikke-transportable Sonos Produkter i Sonos appen, men den anbefales altså til parring med enten Sonos Beam, Sonos Ray eller et stereo-par af enten One, One SL eller IKEA Symfonisk højttalere.

Mini subwooferen fra Sonos kan også parres med Sonos Arc soundbaren, men fungerer bedst i samspil med den i mindre rum eller ved lavt-til-moderate volumener.

Sub Mini er væsentlig mindre end den ordinære Sub, og det lille cylindriske design er lettere at gemme væk eller passe ind i et givent setup.

ANNONCE
Sonos Sub Mini - Billigere subwoofer til Sonos-systemet: Sonos Sub Mini Sonos Sub Mini

Pris og tilgængelighed

Sonos Sub Mini går i handlen den 6. oktober 2022 til en vejledende salgspris på 3.749 kroner - og vi forventer at den er på hylderne blandt resten af Hifiklubbens Sonos-lineup. 

Del

Seneste nyt

Annonce