Connery

Vil du have hobbithygge uden orker og ondskab: Tales of the Shire er nok spillet for dig

Et officielt Middle-Earth chorecore-spil så du kan glemme at lave mad i virkeligheden, mens du koger virtuelle kartofler

Weta Workshop, special-effects virksomheden som for alvor blev verdenskendte da de hjalp Peter Jackson med at gennemføre hans Ringenes Herre-vision for snart 25 år siden, er klar med et nyt spil baseret på deres officielle Lord of the Rings-licens. 

Et nyt spil i Middle-Earth, føles altid som en god nyhed for en trofast fan, og denne gang er det ikke et sløjt Gollum-stealth spil eller et lidt for ambitiøst MMO. Nej, det er et hyggeligt lille spil ala Stardew Valley, ved navn 'Tales of the Shire'.

ANNONCE
Trailer: Tales of the Shire
?si=N3xSUYr1LcK3MfQZ

Som navnet antyder, er det ganske rigtigt et hobbit-spil, der udfolder sig omkring det rolige og hyggelige Herredet (Shire), hvor man som spiller skal skabe sin egen hobbit, og spille en rolle i en lille landsby, hvor man kan få lov til at indrette sit hobbit-hul, passe haven, fiske, samle frugt og urter og handle med de andre indbyggere. 

Spillet der netop er annonceret har endnu ikke lukket helt op for posen med features, men den overliggende beskrivelse lyder som et af de der klassiske chore-core spil, der for de rette (eller forkerte) gamere, kan komme til at sluge utallige timer fra dit virkelige liv, ved at udføre huslige pligter i en virtuel verden - oh po-tay-toes. 

Tales of the Shire udkommer senere i 2024 til konsoller og PC. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt