Connery

Sony satser på 360 Spatial Sound i ny Dolby Atmos Soundbar

To af Sonys bedste soundbars er på vej til Danmark

Virtuel surround er et af de helt store buzzwords i soundbars for tiden - Termen dækker over en række af forskellige software-teknologier, der benytter de stigende processor-krafter i lydenhederne, til at udmåle og lytte på et givent rims akustik, for at kunne pinpointe lyden mod lytterpositionen, for at give en lydoplevelse der føles så tæt på ægte surround, som muligt. 

Hos Sony har man længe leget med egen teknologi, 360 Spatial Sound, der startede ud som en mere protoype-agtig tilgang til headphones - men som efterhånden er implementeret i en lang række produkter på både hjemmebiograf området og de mere mobile lydløsninger. 

Sony har allerede sendt deres første high-end Spatial Sound surroundbar på markedet - HT-A5000 hedder den - den rammer først markedet i Danmark til oktober, til en vejledende pris på 7.500 kroner. 

Sammen med lanceringen af storebror, har Sony nu annonceret deres HT-A3000 soundbar, der med en vejledende salgspris på 6.000 kroner måske har en bredere appeal. 

ANNONCE
Sony HT-A3000 - Sony satser på 360 Spatial Sound i ny Dolby Atmos Soundbar Sony HT-A3000

Sammen med lanceringen af storebror, har Sony nu annonceret deres HT-A3000 soundbar, der med en vejledende salgspris på 6.000 kroner måske har en bredere appeal. 

HT-A3000 Soundbaren (Sony, igen med dé navne!), er en 3.1-kanals soundbar, der har tre fronthøjttalere og indbygget dobbelt-subwoofer. 

Men: Der er ekstra sjov at hente i soundbaren alene, hvis man er ejer af et Sony Bravia XR-tv, der understøtter Acoustic Center Sync. ved at benytte både soundbar og tv fra mærket, kan man nemlig udvide lyden fra soundbaren, til også at integrere tv'ets højttalere som en ekstra center-højttalere, der giver en, efter sigende, mere præcis og realistisk lydoplevelse. 

ANNONCE
For at kunne udnytte 360 Spatial Sound fuld ud, skal soundbaren suppleres med baghøjttalere fra Sony - Sony satser på 360 Spatial Sound i ny Dolby Atmos Soundbar For at kunne udnytte 360 Spatial Sound fuld ud, skal soundbaren suppleres med baghøjttalere fra Sony

For at kunne benytte 360 Spatial Sound Mapping med fuld funktion, skal der tilsluttes ekstrene rådløse Sony baghøjttalere. 

HT-A3000 understøtter Dolby Atmos, DTS:X og giver adgang til musikstreaming gennem Spotify, Chromecast, AirPlay 2 eller direkte via Bluetooth. 

Ligesom andre soundbars i denne klasse, er der integreret stemmeassistent via enten Google Assistant eller Amazon Alexa. 

Pris og tilgængelighed

Sony HT-A3000 lanceres i Danmark i Oktober 2022, vejledende salgspris: 6.000 kroner

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce